2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
ن گلم فردا آزمایش میدم هیچ امیدی ندارم 😭😭😭😭 خسته شدم دارم دیوونه میشم دیگ... 

نگو نگار جون انشاالله همه چی بخوبی پیش بره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم گلم امید ندارم دیگ حالم خیلی بده خیلی... 

انشاالله حال دلت خوب میشه با بتای تپل مپل

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قربونت ۳۱ عزیزم

سارا نشاسته رو تو شیر میشه حل کرد خورد من نشاسته گل رو تو شیر حل میکنم میخورم

سلام دوستان کیا دکترشون توی هفته 17 یا 18 براشون سونو واژینال نوشته آخه دکترم واسه من نوشته ولی میتر ...

سلام

سونو از امواج صوتی استفاده میکنه و هیچ ضرری برای جنین نداره

من به خاطر شرایط خاصی ک ارم مجبور به سونوهای متوالی شدم و روش تحقیق کردم

اگه جفت سرراهی نداری، هماتوم نداری و خونریزی و دکترت تو انجام واژینال ولرده جای نگرانی نداره

من با هماتوم واژینال کردم تو هفته 24 و چیزی هم نشد

اسم قرصی که داده ایزوکسوپرین هست عزیزم. والا نمیدونم از این آمپول هست یا نه ولی سرچ که کردمم زده بو ...

قند رو بالا میبره ولی موقتی

اگه رعایت کنی میاد پایین

الانم قندت بالا نیست نگران نباش چند روز دیگه طبیعی میشه

انقباض دردیه که یهو کل شکمت سفت میشه انگار بچه خودشو قلمبه کرده و زیر دلت درد میگیره و میزنه به کمرت

سر دلت سفت میشه مثل سنگ

ولی من این سفتی شکم و درد رو تو هفته های شما تجربه کردم فرق میکرد با انقباضی که الان دارم

چندبار گفتم اونموقع دردام یا از سرما بود یا از بزرگ شدن رحم یا از استراحت نکردن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
باشه عزیزم ممنونم از راهنماییت والا من کلا صبحونه سنگک میخورم اوکی برنجم کم میکنم مرسی که گفتی گلم. ...

نه لازم‌نیست طبیعی این مقدار افزایش قند

کدو حتما بخور

من قرص رو هر روز میخورم‌به تجویز دکتر عارفی

ولی شما یه موقع حس کردید دردای پریودی و واژن و کمر دارید بخورید هیچی نمیشه 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نگی بهتره استرست کمتره من دفعه قبل به خواهرم گفته بودم خیلی استرس داشتم اینسری فقط خودمو همسرم

یهسوال بعد توهیچ مرحله ایی همراه نمیخواد روز پاپکچر یا روز انتقال منم تا الان ک شروع کردم به ازمایشها واینا به کسی نگفتم همسرمم میگه هرجور خودت راحتی اونم به خانواده اش چیزی نمیگه ،ولی اخه میگم شاید یه موقعی همراه نیاز باشه🥺🥺🥺

یهسوال بعد توهیچ مرحله ایی همراه نمیخواد روز پاپکچر یا روز انتقال منم تا الان ک شروع کردم به ازمایشه ...

ن همراه نمیخواد کاش نگی 

خونواده ما جوری که رفت و آمد زیاده مجبورم بگم و هر سه بار پر از استرس 

ایندفعه انشاالله نتیجه بگیرم  اما اگه نگرفتم یکم استراحت میکنم اما دفعه بعد به هیشکی نمیگم 

چون میخوای یکم گریه کنی یا درد و دل کنی زودی دعوا میکنن که خیلی ناامیدی و اینا همه میرن دنبال درمان درک اینکه این راه بخوای نخوای پر از استرس هستش ندارن

بهتره به هیشکی نگی بگو سرما خوردم و میترسم بیام خونتون

آخه من شنیده بودم از مغز هم ام آر آی میگیرن برای نازایی ،برای کسایی که پرولاكتین بالا دارن گفتم شاید ...

آره اون که میگی هم هست

من گفتم ام آر آی رحم چون اون دوستمون میخواست لاپرا تشخیصی انجام بده، گفتم یعنی قبلش راه های کم ریسک رو بره بعد بره سراغ جراحی

مگه تو هفته شما هم سلفری میدن گلم ؟ 

من زمان انومالی دادم ولی هی خطا داشت و تکرار کردم دیگه ۲ ماه طول کشید

راستی شما اطلاع ندارین تا چند هفته باید شیاف پروژسترون استفاده کرد؟؟

دوستان هرکی میدونه لطفا راهنمایی کنه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام کی هست ترو خدا کمک کنید من طرف چپم درد دارم پهلومم کمی درد گرفت میشه خارج رحمی باشه؟!  ...

من یباذ خارج رحمی داشتم دردش غیر قابل تحمله وبا هر درد شدید خون ریزی میکنی خارج رحمی درد وخون ریزیه ایشالا مال شما نیست،وحامله باشی 

ن همراه نمیخواد کاش نگی  خونواده ما جوری که رفت و آمد زیاده مجبورم بگم و هر سه بار پر از استرس ...

منبه خاطر نظر دادناشون دوست ندارم بدونن یعنی عکس رنگی رفتم لوله سمت چپم بسته بود چون قبلا خارج رحمی داشتم خودم اینقد گریه کردم تا اروم شدم همسرمم دوس نداره از هیچ مرحله ازمایشهای من یا خودش کسی چیزی بدونه ولی هر بار خونواده خودم یا همسرمو میبینم ،دارن نصیحت میکنن فلانی رفت فلان دکتر وفلان کارو کرد ،منم دروغ میگم راستشو بخوای میگم ما مشکلی نداریم خدا باید بده من دوبار حامله شدم یدونه سه ماهه سقط کردم ک تو انومالی معلوم شده بود فتق دیافراگم داره ،ویدونه خارج رحمی، ولی الان ۲ ساله حامله نشدم ۳۶ سالمه