2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047189 بازدید | 684580 پست
بلی بلی طبیعیه دردی که مداوم نباشه و با استراحت خوب بشه طبیعیه

مرسی عزیزم که جوابمو دادی من دیروز دوتا آمپول ریه رو زدم یکی ده صبح یکی ده شب حالا دوتا دیگه مونده برای امروزم که هنوز نزدم الان قند ناشتا گرفتم با دستگاه خونگی ۱۰۴ بود خیلی نگران شدم بالا رفته یعنی؟ من تو آزمایشگاه تا الان قند ناشتام زیر هشتاد بوده بنظرت باید چکار کنم چیکا جون؟ حالا میخوام دوساعت بعد صبحانمم بگیرم توروخدا حلال کنید اینروزا زیاد سوال میکنم دوستان شما هم اگه میدونید لطفا کمکم کنید

@nedajooon12345        

@سپیده74      

@nilda71      

@یاسین_و_یاسمین1        

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه چه بد  چرا وقتی با یه دکتری هستیم خودش اننقال رو انجام نمیده منم انصاری پور بودم انتقال رو ...

این دوستمون خودش خواست که دکتر نصر انتقال بده براش .  وگرنه دکتر علیرضایی کارشو کامل انجام‌میده

خدای من خدای معجزه هاست . 

سلام دوستان کیا دکترشون توی هفته 17 یا 18 براشون سونو واژینال نوشته آخه دکترم واسه من نوشته ولی میترسم برم واسه جنین خطرناک باشه گفت میخاد اندازه سرویکس دقیق مشخص بشه در حالیکه اندزه سرویکس من 37 هست فکر کنم این اندازه بهتر باشه آخه سونوگرافی هفته 12 گفت طول سرویکسم عالیه نمیدونم دکتر چه لزومی دیده سونو واژینال میخاد خیلی میترسم همینجوری هرماه سونو میکنه سونوی زیاد میگن واسه جنین خطر داره درحالیکه دکتر خاهرم اصلا توی مطبش سونو نداره تا حالا که رفته توی 7 ماه سه بار سونو رفته اونم مربوط به غربالگرهاش بود

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .

دخترا بعده انتقال تقویتی فرتیل سی ام و ویتامین د۳خوبه استفاده کنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خیلی میاین پیشش

سلام سارا خوبی جونم

سارا من دیشب خیلی بد طپش قلب داشتم و یه جوری بود گفتم الان قلبم میاسته 

خواب بودم با طپش قلبم بیدار شدم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خیلی میاین پیشش

و اینکه دو روزه بدنمو خیلی میکشم سر صبحی میترسم برا جنین خطر داشته باشه

عزیزم نگران نباش طپش قلب شاید به خاطر مصرف داروهاس.

کشیدن هم چیزی نمیشه اما مراعات کن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

من همینطوری میشم هروقت انتقال میدم.حتی موقعیم که بارداربودم سه سال پیش همینطوری شدم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام سارا خوبی جونم سارا من دیشب خیلی بد طپش قلب داشتم و یه جوری بود گفتم الان قلبم میاسته  خ ...

فکرکنم بخاطر استرادیول اینا باشه من دفعه آخری که انتقال دادم از اولی که داروهامو شروع کردم همش تپش قلب داشتم خیلی بالا بود تپشم 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
نصر الان رفته خارج هر دو سه ماه یه بار میاد مام فقط انتقال انجام میده میره اره بیا از مام تانک کرایه ...

مرسي عزيزم 

تو سيكل قبل رزاقي همه داروها رو بهم داده بود

سرم هم داشتم 

ممنون عزيزم از راهنماييت

خیلی فرق نداره ولی آخه تو میگی رزاقی گفته دیگه برات انتقال نمیدم بهت گفته رحم اجاره ای بخاطر همین گف ...

نه عزيزم نگفت انتقال نميده ولي بهم پيشنهاد رحم جايگزين داد كه من گفتم نميخوام.