2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047241 بازدید | 684582 پست
سلام کی هست ترو خدا کمک کنید من طرف چپم درد دارم پهلومم کمی درد گرفت میشه خارج رحمی باشه؟!  ...

ببین درد خارج رحمی خیلی زیاد نگار جونم. الان به نظرم خواستی دوباره آز بدی همون ازمایشگاه بده چون دوباره یه جای دیگه آز بدی باید ۴۸ ساعت بعد تکرار کنی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره مطب خود دکتر میرم دیگه نمی دونم سدنوی بیرون بفرسته یا نه ؟از خود دکتر بپرسم مگه ....هیوا جون تو ...

نمیدونم با دستگاه توی مطب میشه جنسیت و دید یا نه حالا بپرس ازش

هلوی تازه و رسیده که خیلی خیلی تووو خواب خوبه اما نشانه پسر دختریشو نمیدونم اما میدونم خیلی خوش یمن ه من که میگم پسره 😈

الهی قربونتون برم‌ من که اینقد مهربونت الهی به حق علی و خانم فاطمه زهرا همه دوستای تاپیک به زودی تیک ...

سارای جون من یادم رفت ببخش باز میپرسم

علائم خاصی طی روزهای انتقال داشتی؟

از روز چندم و چه علائمی؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام کی هست ترو خدا کمک کنید من طرف چپم درد دارم پهلومم کمی درد گرفت میشه خارج رحمی باشه؟!  ...

عزیز دلم اروم باش استراحت کن ببین اگه دردت داره شدید میشه خیلی برو دکتر چون خارج رحمی دردش شدیده

بانو‌شما خیلی وقته تو این تاپیکی کدوم یکی از بچه ها با بیهوشی انتقال داده و‌مثبت شده ؟؟؟

بودن بچه ها اصلا حضور ذهن ندارم ولی مثبت هم شدن عزیزم نگران نباش

من خواهرم خارج رحمی داشت دردش خیلی خیلی شدید بود داد و هوار می کرد بدبه دلت راه نده  درد پهلو&n ...

ایشاالله به هر چی میخای برسی ک جوابمو دادی... 😔😔😔😔🙏🙏🙏🙏🙏🙏

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سارای جون من یادم رفت ببخش باز میپرسم علائم خاصی طی روزهای انتقال داشتی؟ از روز چندم و چه علائمی؟

عزیزم من تگت کردم ولی آبی نشد صفحه ۲۵۳۰۷ همه چی رو نوشتم. 

من از روز اول کمر درد داشتم و درد پریود همین. به علایم فکر نکن هر چی بود بگو واسه داروهاس من سری قبل خیلی علایم داشتم اینسری همین بود فقط 

من شهریور گرفتم الان نیست فکر کنم. من از شهریور میخوردم تا قبل انتقال 

بله منم همون موقع ها به سختی گیر اورده بودم اونم تاریخ انقضاش نزدیک بود .الان دوماهه تقریبا ال آرژنین میخورم به جای فریتل سی ام 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم من تگت کردم ولی آبی نشد صفحه ۲۵۳۰۷ همه چی رو نوشتم.  من از روز اول کمر درد داشتم و درد پ ...

عه 

توکل بخدا نمیدونم والا

اخه این دل وامونده مگه اروم میشه

همش استرس و فکر خیال

میگم خدایا من که همه چیو سپردم به تو پس ارامشمم از خودت میخوام

ولی اروم نمیشم که نمیشم

سارا جون تروخدا دعا کن

من خیلی سختی کشیدم

بخدا دیگه توان ادامه ندارم

سینه هام دست میزنم درد دارم

داخل واژنمم گاهی تیر میکشخ

و تخمدان و پهلوی چپممم خیلی خفیف گاهی اوقات

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
ببین درد خارج رحمی خیلی زیاد نگار جونم. الان به نظرم خواستی دوباره آز بدی همون ازمایشگاه بده چون دوب ...

باشه گلم مادرمم میگ همینجا برو جای دیگ نرو

میرم توکل بر خدا... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...