2777
2789
عنوان

به نظرتون کارم زشت

123 بازدید | 19 پست

من فقط یه جاری دارم که از اول عقد ما حتی روز مراسممون تو قیافه بود کلا یه مادرشوهر دارم و یه برادر شوهر تو پاگشای  من خونه فامیل یا مادرشوهر نیومد هم وقتی بیمارستان بستری بودم و مریض شدم بهم حتی زنگ نزد تا الان چند بار مادرشوهر و نامزدم و دعوت کرد اما من و نگفت وکلا ندیدمش از وقتی عقد کردیم دیگه خونه مادرشوهرم نمیاد خب با این اوصاف فکر کنم درست این که عید نرم خونش به نظرم نمیخواد با من رفت و آمد کنه شوهرم و برادرش هم به واسطه شغلشون هم و می ببین. پس از این جهت ارتباط دوتا برادر قطع نشده کار بدی که نیست؟ همسرم مشکلی نداره درک می کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونقدرام مهم نیست ذهنت ودرگیرنکن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
یعنی زشت نیست؟

اصلا اهمیت نده اگر دیدی همون سلام علیک ندیدی هم مهم نیست

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
نه زشت نیست توهم نروخونش وقتی برات احترام قائل نشدهفقط یه چیزی به نظرم این ازیه جایی یه دلخوری داره ...

ناراحتیش این که همسرم برای ازدواج با من نظرش و نپرسیده گویا مورد بهتری از نظر خودش داشته 

ناراحتیش این که همسرم برای ازدواج با من نظرش و نپرسیده گویا مورد بهتری از نظر خودش داشته

وا مگه بایدنظرزن داداش روهم پرسید؟؟؟

اگه دلیلش اینه اصلابهش اهمیت نده تازه شوهرتم نبایددعوتشوقبول کنه بگه من فقط جایی میرم که به زنم احترام بزارن