2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047241 بازدید | 684582 پست
نه .جنسیت مهم نیس.بچه اولم دختر بود که از دستش دادم.وسایل سیسمونیشو هنوز دارم. 

آخی عزیزم متاسفم .ان شاالله اینو به سلامتی بغل بگیری و بارداری عالی داشته باشین 🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه  توکل بخدا نمیدونم والا اخه این دل وامونده مگه اروم میشه همش استرس و فکر خیال میگم خدایا ...

ان شااله که باردار هستین علائمتون علائم یه خانم باردار هستش 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نمیدونم آره فک کنم 😔😔😔😔

فکر کنم استرست هم رفته بالا ، درد کنر و پهلو خیلی طبیعیه ولی اگر احیانا شونه درد گرفتی زودی برو بیمارستان ، آروم باش عزیزم مطمئن باش هیچ اتفاق بدی نمیفته ، فردا حتما برو یه آزمایشگاه خوب و معتبر آزمایش بده انشالله خوش خبر میای 

من یکی از دوستانم دقیقا شرایط شما رو داشت حتی بیمارستان بستریش کردن هر چند ساعت ازش خون میگرفتن و بعد ۵ روز بتا یهو خوب رفت بالا و الان یه پسر ۳ ساله داره 

اینو گفتم که بدونی دکترها خدا نیستن و تو خدا رو داری 

ان شااله که باردار هستین علائمتون علائم یه خانم باردار هستش 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

توکل بخدا عزیز

اخه خیلی کمه

مثلا در حد روزی یه بار خیلی کم

التماس دعا

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیز دلم اروم باش استراحت کن ببین اگه دردت داره شدید میشه خیلی برو دکتر چون خارج رحمی دردش شدیده

باشه عزیزم اگر دردش شدید شد میرم چون خودمم میترسم

دور نافم خیلی درد میکنه تیر میکشه سینه هام درد میکنه

پهلوم یکم ساکت تر شد 

خیلی ممنونم ازتون 

بخدا داشتم میمردم

هنوزم درد دارم ولی کمتره... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عه  توکل بخدا نمیدونم والا اخه این دل وامونده مگه اروم میشه همش استرس و فکر خیال میگم خدایا ...

خدا شاهده که همیشه برات دعا میکنم درسته سنت کمه ولی میدونم که چی کشیدی قربونت برم انشالله که اینبار مامانی سعی کن همش صلوات بفرستی خودتو با دعا مشغول کن خدا جوای سختاتو میده جانم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فکر کنم استرست هم رفته بالا ، درد کنر و پهلو خیلی طبیعیه ولی اگر احیانا شونه درد گرفتی زودی برو بیما ...

فدات بشم نورای مهربونم

خیلی بهم آرامش میدین شما دوستان

پهلوم درد میکنه ولی کمتر شد 

مرسی از امید هایی ک میدی عزیزم🙏🙏🙏🙏💜💜💜

خدا شاهده که همیشه برات دعا میکنم درسته سنت کمه ولی میدونم که چی کشیدی قربونت برم انشالله که اینبار ...

قربون قلب مهربونت سارای عزیزم

انشالله که همینطور بشه

همش دائم ذکر و صلوات میدم

برا نینی هام ۴۰ تا یاسین نذر کردم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
قربون قلب مهربونت سارای عزیزم انشالله که همینطور بشه همش دائم ذکر و صلوات میدم برا نینی هام ۴۰ تا ...

ای جان دلم خدا برات حفظشون کنه و بمونن برات 😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فدات نیکاد جانم هیچ علائمی ندارم اصلا...  سایلنت شدم کلا😂😂😂😂😂😂

بخدا به علایم نیس منم هیچ علامتی نداشتم بجز لکه بینی انشاالله خدا برات خواسته 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بخدا به علایم نیس منم هیچ علامتی نداشتم بجز لکه بینی انشاالله خدا برات خواسته 

امشب یهو سمت چپم درد گرفته زده پهلوم 

الان دیگ برا خودم بیشتر نگران شدم 😔😔😔😔