2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
شما تو اولین انتقال به سلامتی مامان شدین ؟دکتر و مرکزتون میشه بگین .ممنونم 

یه بار ابن سینا آی وی اف کردم منفی شدم برای بار دوم رفتم جای دیگه دکترم شهلا اسرافیلی و بیمارستان عرفان پانکچر و انتقال دادم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزيزم درس ميذاري 😂😂اخه جاهاي ديگه كه يكي مجاري ادراري كه خيلي تنگه نميره يكي هم معقد اونم معلوم ...

اخه میریزه بیرون همون داراز کشیدنی میدم تو کامل اما زیاد فشار نمیدم 

داراز کشیدنی هم می‌ریزه بیرون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اخه میریزه بیرون همون داراز کشیدنی میدم تو کامل اما زیاد فشار نمیدم  داراز کشیدنی هم می‌ریزه ب ...

شیاف هرکاری کنی اخرش میاد بیرون طوری هم نیس.ولی خوابیدی من حس میکردم عمیق نمیره وایسادنی میزاشتم

یا رب العالمین
بیبی نزدی ببینی نشون میده یانه؟

ن گلم نزدم فردا میرم میخرم تست میکنم... 

توکل بخدا 

دیگ امیدم اول به خدا بعد به دعای همه عزیزانم و شما عزیزان... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
شیاف هرکاری کنی اخرش میاد بیرون طوری هم نیس.ولی خوابیدی من حس میکردم عمیق نمیره وایسادنی میزاشتم

منم رو صندلی می‌شینم میدم تو ولی می‌ریزه بیرون 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
یه بار ابن سینا آی وی اف کردم منفی شدم برای بار دوم رفتم جای دیگه دکترم شهلا اسرافیلی و بیمارستان عر ...

توی هرپانکچر چندتا جنین داشتین ؟ از دکترتون راضی بودین؟وقت میزاشتن براتون؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
توی هرپانکچر چندتا جنین داشتین ؟ از دکترتون راضی بودین؟وقت میزاشتن براتون؟

اول خدا و بعد دکترم تنها انتخاب درستم توی عمرم انتخاب ایشون بود. سری اول ۵ تا تخمک دوتا جنین. سری دوم ۱۲ تخمک و ۱۰ تا جنین 

بله خیلی مهربونن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
کانت بوست پیدا کردم اما فرتیل نیست خیلی خسته شدم 😔😭

اشکالی نداره خودتون رو اذیت نکنین فعلا داروهای مثل کیوتن و سلنیوم و ویتامین سی و ... استفاده کنین تا ان شاالله اون داروها دوباره وارد بشه .ما خودمون این کارو داریم میکنیم چون همسر منم مشکل مورفو و تحرک صفر داره واریکوسل گرید ۳ داشت 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اول خدا و بعد دکترم تنها انتخاب درستم توی عمرم انتخاب ایشون بود. سری اول ۵ تا تخمک دوتا جنین. سری دو ...

ساراجان تو هم شیاف استفاده میکردی وای تو هم میریخت بیرون من میترسم زیاد شیاف و بدم اما کامل میره تو 

نمیدونم چرا میریزه بیرون

اول خدا و بعد دکترم تنها انتخاب درستم توی عمرم انتخاب ایشون بود. سری اول ۵ تا تخمک دوتا جنین. سری دو ...

چقدر خوب .خداروشکر 🙏🏻🙏🏻 من واقعا نیاز به دکتر مهربون دارم چون خیلی استرس دارم و دکترم استرسم رو دوبرابر میکنه ازشون میترسم 

قرصای دگ ام بود نفهمیدم کدومو میگی  والله یه داروخونه تو محلمون زنگ زدمگفت دارم  شما ببی ...

هیچ‌جا موجود نیست

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
کیوتین و سلنیوم میزاری برام عکسش‌ بخرم؟

سلینیوم تمام کرده باید بخریم ولی کیوتن رو دارم عکسش رو براتون میفرستم البته نوع قرمزش رو بگیرین خیلی بهتر که ما اینسری ان رو گیر نیاوردیم