2777
2789

صدای شکستن قلبم رو شنیدم.... 

از ساعت هفت صبح تا الان نتونستم از جام پا شم...

کسی که با اعتماد و سر دوست داشتنش راه دادم بیاد خونه م..  قمار کردم رو عشقش....

بدون اینکه بحثی باشه ..وقتی که فکر میکردم رابطه مون خیلی خوب شده و داره روز به روز همه چی بهتر میشه...   

چنان از اون روی ابرا هولم داد پایین ک نمیدونم چیکار کنم...

الان نمیدونم باید باهاش چه رفتاری کنم... 

اصلا چیزی بگم نگم....

خیلی راحت حرفشو زد و رفت.. موقع رفتن انگار نه انگار.... 

مثل همیشه بوسم کرد و  خدافظی کرد و رفت....

صبح باهم پاشدیم گفتم دلم میخواد تو صبحونه بیاری برام گفت باشه انقد خوب و مهربون برام چایی و شیرینی و نون پنیر آورد تو اتاق میداد دستم میخوردم. نگاهش میکردم دلم پر میزد براش... 

گفت دیگه چیزی نمیخوای   گفتم چرا  تورو میخوام

گفت صبر کن وقتی برگشتم

گفتم نمیتونم

موند پیشم و..... 

بعد که داشت میرفت خیلی راحت بدون هیچ مقدمه ای گفت یادته اومدم خواستگاریت صبحش اومدم پیشت دیگه واقعا فکر کردی چون خواستگاری اومدم شوهرتم و خودتو ول دادی. گفتم من؟؟؟؟؟؟ گفت من ک نمیخواستم نا محرم بودیم تو یه مرد نامحرمو راحت راه میدادی خونه ت... اون روزم  همین کارارو کردی ک من بدون عقد و صیغه ب گناه افتادم...

به همین راحتی اینا رو خیلی عادی گفت و خدافظی کرد و رفت.....   

من موندمو یه دنیا حس بد و ......

تا دخترا درس عبرت بگیرن زرت خودشون در اختیار نزار 

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر بیشعووور شوهر منم یکی دو بار بهم گفت تو قرار اول خیال راحت بودی حالا راحت بودنم چی بود مثلا سرخ و سفید نشده بودم از خجالت و راحت حرف میزدم ازنظر اون بد بودم و سبک مردها همینقدر بیشرف و بیشعورن

مردا همینن متاسفانه ذات مردها رو نمیشناسیم و روی احساس و سادگی خودمون برخورد می کنیم

من دوستم چند سال پیش ازدواج کرد گفت اون موقع اصرار اصرار که بیا با هم بریم کافه.بریم بیرون

می گفتم نه میترسم یکی ببینه. گفت اون موقع عصبانی و ناراحت میشدا

ولی گفت بعدا بهم گفت خوشم اومد همینطوری راحت پا نمیشدی بیای

هیچ وقت نباید به یه پسر اعتماد کرد

اصلا اون روز خودش اصرار کرد...الان میگه تو .....

ولش کن همه مردا مثل همن . 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

مردا هیچی یادشون نمیره شاید نگن ولی تو خلوت بهش فکر میکنن تا محرم نشدید نباید رو بدید بهشون  هرچقدر هم دوسش داشته باشید و اونم اصرار کنه 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹