2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047239 بازدید | 684582 پست
به من گفت کمه البته سن هم مهمه شما چندسالتونه؟؟؟

والا من متولد ۶۶ ام . خب چطور من با دو تا دکتر مشورت کردم هر دو گفتن خوبه . دکتر ژتتیک و دکتر خودم 

راستی قبل پانکچر مکمل استفاده کردی ؟ ورزش و پیاده روی داشتی؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احه شهر خودم‌نیست دکترم شدید نیست صبر کنم تا شنبه ؟

فردا چهارشنبه هست دکتر روزهای زوج بود نمیتونی بیای ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان ..من ال دی می‌خوردم برای قبل پانکچر ..نوزدهمین قرص رو که خوردم بهم این آمپول لوپرومر۳/۷۵ ...

سلام عزیزم برای خاموش شدن تخمدانا میدن که بعدش که داروهای اصلی رو شروع میکنی تخمدانات واکنش خوبی نشون بدن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنونم  عزیزم پس ادامه میدم تا استرسم کم بشع

آره عزیزم خیلی خوبه بخور انشالله حالت بهتر بشه و با روحیه قوی دوباره شروع کنی اینجوری واسه زندگی مشترکتون هم خوبه چون هیج کس ما رو درک نمیکنه فقط خودمون باید کمک خودمون کنیم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اگر نشد چی میشه؟ خیلی نگرانم آی وی افمم افتاد عقب بخاطر کیست😔

استرس بدترت میکنه اروم باش پیاده روی کن تو خونه منم پارسال ماهی که قرار بود سیکل شروع کنم پریود نمیشدم دکتر گفت از استرسه تا اروم نشی نمیشه ...

نه متاسفانه  پیام دادم ماما گفت لکه نداری فقط استراحت  کن تا شنبه ...

انشالله که هیچی نیست و‌تا شنبه هم کلا خوب میشی نیازی نمیشه بری 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

@یاسین_و_یاسمین1          

@چیکا1          

@nilda71          

@سپیده74          

خانما من چند وقتیه تکونای نی نیم خداروشکر بیشتر و قوی تر شده بعد بعضی موقع ها دردم میگیره زیر دل و گاهی هم واژن آیا این دردا تو هفته من طبیعیه؟ دردام بیشتر لحظه ای و کوتاهه، لطفا با تجربه ای که دارید کمکم کنید الان تو 29هفته ام که دیگه دارم میرم سی بعضی موقع هام فقط حالت تهوع دارم جالبه که من کلا حالت تهوع بارداری نداشتما تازگی یه وقتایی حالتشو دارم که اونم خداروشکر زود ول میکنه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام عزیزم برای خاموش شدن تخمدانا میدن که بعدش که داروهای اصلی رو شروع میکنی تخمدانات واکنش خوبی نشو ...

مرسی سارای مهربون و عزیز ..سارا جان فقط یه سوالی داشتم این که پریودم عقب میندازه یا نه؟؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم