2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
سلام حالت چطوره؟ عدد ۲۲۳۸

قربونت برم

چقد خوب😍😍😍😍

الهی سالم و سلامت بغل یا بغلشون کنی عزیزدلم

بتای منم ۲۴۶۸ بود 😍😍😍😍

خیلی خوشحالم برات عزیزدلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ايشالله عزيزم من براي شما سرنمازم دعا ميكنم ايشالله كه خدا بهمون نظر كنه شماهم خيلي برام دعا كن گلم ...

ممنون عزیزم اسم من فاطمه هستش 

اسم گل تو چیه حتما دعات میکنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای خدا ینی میشه  مرسی اینهمه شما ماهین  💋💋💋😍😍😍😍

چرا نشه نگار حتما میشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم مرسی از احوالپرسیت، ببخشید ندیدم من زیاد نمیام تو سایت درحال استراحتم فعلا، برنامه ای ...

شکر خدا خوبی انشاالله همه چی بخوبی پیش بره

منم دلهره و ترس هست همراه با امیدواری عزیزم 

دعام کن گلم

ممنون عزیزم اسم من فاطمه هستش  اسم گل تو چیه حتما دعات میکنم

سلام گلم خوبی

منم امروز علائم خاصی ندارم

فقط سینه هام درد میکنه

میگم شما روز چندم بی بی چک میزنی؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
کدوم بخشنامه؟ دولتی هس جدی بخشنامه هس؟

اره عزیزم شوهرم رفت بود اداره من بخشنامه رم دیده بود الان طبق اون بخشنامه  من دور کاری می کنم با شاد تدریس می کنم پی گیر باش حتما من از  نت پیداش کرد شوهرم بعد  زنگ زدیم گفتن بله درسته و مدارکم و بردم  

فدات شم عزیزم مهربونی از خودته 😘 مرسی از دعای قشنگت الهی شما هم نی نی تو سالم بغل کنی عزیزدلم لطف ...

فدات بشم عزیزمی

💋💋💋🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
کدوم بخشنامه؟ دولتی هس جدی بخشنامه هس؟

و اینکه من به دکترم گفتم زود نامه داد بهم و نوشت بارداری با ای وی اف و ....اونام درجا قبول کردن حتما که لک و اینام داری برو بگو دکتر ت در خواست دور کاری یا استعلاجی بهت بده 

سلام گلم خوبی منم امروز علائم خاصی ندارم فقط سینه هام درد میکنه میگم شما روز چندم بی بی چک میزنی؟

سلام ویهان ن عزیزم کلا بی علائم هستم تازه ترشح زرد داشتم که فکر کنم چون دیشب سوزش داشتم احتمالا عفونته 

حتی درد سینه هم نداشتم 

نمی‌خوام بی بی بزنم بنظرت بزنم 

امروز روز ششم هست اما بی علائم 

ویهان تو کی بی بی میزنی 

دخترا من پارسال زمستون نشاسته گل خریدم بنظرتون خراب شده

می‌خوام گوش شیطون کر تازه می‌خوام استفاده کنم امروز .😂😂😂😂😂😅😅⛔⛔⛔⛔

ممنون عزیزم که جواب دادی .بخدا دیگه نمیدونم این حالت تهوع و استفراغ از سردیه یا از حاملگی دیگه نمیدو ...

از حاملگیه بابا نگران نباش حالا سعی کن هر چیزی رو با مصلحش بخوری اگه بهتر نشدی حتما از بارداریه. من که دلم میخواد علائم داشته باشم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام ویهان ن عزیزم کلا بی علائم هستم تازه ترشح زرد داشتم که فکر کنم چون دیشب سوزش داشتم احتمالا عفون ...

من انشالله روز یازدهم که میشه روز مادر میزنم

والا منم علائمم

دیگه هر چی بادا باد توکل به خدا

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩