2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
شب زیاد بود الان انگار کمتر شده شدید بشه میرم بیمارستان می دونی انگار از تو بهم فشار میاد 

اره حتما برو زایشگاه بیمارستانی که دکترت هست

خودشون باهاش تماس میگیرن 

یه من گفت شانس اوردی زود اومدی!گفت کوچیکتربن دردی چیزی داشتی بیا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی جونم عزیزم 😍😍😍 ملکه جون رفتم خداروشکر همه چی خوب بود❤️

خداروشکر عزیزم دیدی الکی استرس داشتی خداروشکر همیشه خوش خبر باشی❤️😘🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ای جووووووون من بیشتر منتظرم ببینم چیه😂😂

خودمم دل توو دلم نیست واقعا دیگه انگار لحظه ها برام اندازه سال شده  دنبال اسمم بیشتر یه دختر یه پسر 🥲😁

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خداروشکر مبارکه ♥️ دکترتون کی بود ؟

ممنونم عزیزم دکتر نصر برام هردو بار انتقال دادن عزیزم‌کلا من از مام راضی بودمبه نظرم تشخیصشون درسته وقت تلف نمیکنن الکی

عارفی بداخلاق نیست ؟  منم دارم یکم تحقیق میکنم ببینم چیکار کنم شاید برم مام اینجا خیلی تعریفشو ...

من مریض دکتر عارفی تو بیمارستان بهمن هستم .چرا کمی بداخلاق هست و جواب سوال هم خیلی نمیده چون سرش خیلی شلوغه ویزیتهاش در حد چند دقیقه است. تند تند ویزیت میکنه میره.من کلا ازش استرس میگیرم مخصوصا موقع انتقالام طپش قلب شدید میگیرم .بعضی وقتها هم احساس میکنم دقتش کمه .تا بحال دوبار باهاش انتقال داشتم و نتیجه نگرفتم ولی خیلی ها هم بودن ازش نتیجه گرفتن .من آخرین انتقال رو هم بهمن ماه یا اسفند باهاش انجام میدم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام. خانوما من 15 تا انوکسا و یه بسته کامل استرادیول خارجی دارم. تازه گرفته بودم و تو یخچال نگهداشت ...

ایشاالله حاجتت رو بگیری ب زودی عزیزم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام دوستای گلم امروز انتقالم بود دعا کنین بچسبن به دلم سه تاشونم😍😍👶👶👶

ای جووونم صفت عزیزم مبارکت باشه مامان میشی این ماه شک نکن عزیزم💋💋💋😍😍😍😍وای ک چقدر خوشحالم برات... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام دوستای گلم امروز انتقالم بود دعا کنین بچسبن به دلم سه تاشونم😍😍👶👶👶

ان شاالله که چسبیدن و مامان شدین  🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام دوستان ..من ال دی می‌خوردم برای قبل پانکچر ..نوزدهمین قرص رو که خوردم بهم این آمپول لوپرومر۳/۷۵ رو زدن ..کسی می‌دونه چرا؟؟؟

@داداشمممم   @ماشالا    

و بقیه دخترایی که اگه اطلاع دارین 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اخه انصاری پور اخلاقش خوبه من یبار دکترمو به خاطر اخلاقش عوض کردم  اخه یکمم برای تعیین جنسیتی ...

دکتر علیرضایی مام رو میگی ؟ سال گذشته کاربر هانا تو همین تاپیک ،برای تعیین جنسیت دکترش علیرضایی  بود ولی انتقالو دکتر نصر انجام داد و متاسفانه منفی شد 

خدای من خدای معجزه هاست .