2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست
سلام گلم، نه هنوز بعد ۲۰ روز گفتن خطا داره دوباره نمونه بده ، هنوز جوابش نیومده خیلی نگرانم برام دعا ...

ستایش جون سلام چه آزمایشی داشتی گلم انشالله که خیره

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیوا جونم اصلا استرس نداشته باش فقط حتما قبلش یه چیزی که میدونی بچه باهاش بیدار میشه بخور من هم ...

خداروشکر برات خوب بود عزیزم چشم سعی میکنم ❤️❤️ برا منم دعا کن

حتما قبلش شیرکاکایوو هم میخورم اما این پسره کلا انگار بیداره اینقد تکون میخوره شانس من برسم خوابه😂

خیالت راحت عزیزم دکتر سونو خودش همه چیو بلند میگه دیگه خداروشکر همه چیش عالی بوده  برای من آنوم ...

فدات بشم عزیزم ❤️ من برا ۸ بهمن جشن تعیین جنسیت گرفتم همون اول رفتم توو گفتم برام بنویسه جنسیتشو نگه بهم دیگه نوشت روو ورقه بهم داده تا ۸ بهمن 😬😬🥲

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خداروشکر برات خوب بود عزیزم چشم سعی میکنم ❤️❤️ برا منم دعا کن حتما قبلش شیرکاکایوو هم میخورم اما ای ...

حتما عزیزدلم مطمئن باش که خوبه 🤲🏻❤️ ماله من برعکسه همیشه خوابه با هیچیم بیدار نمیشد 🥴 نهایت تکونشم دیروز این بود که دستشو دوبار گذاشت روو صورتشو آورد پایین 🤪خدا کنه دنیا اومد هم همینقدر آروم باشه 🤲🏻🥲

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
فدات بشم عزیزم ❤️ من برا ۸ بهمن جشن تعیین جنسیت گرفتم همون اول رفتم توو گفتم برام بنویسه جنسیتشو نگه ...

ای جانم ایشالله به سلامتی و دل خوش عزیزم چیزی نمونده دیگه تا هشتم‌😘😉

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
خداروشکر برات خوب بود عزیزم چشم سعی میکنم ❤️❤️ برا منم دعا کن حتما قبلش شیرکاکایوو هم میخورم اما ای ...

رفتی بعدش حتما بیا بهم بگو دلم پیشته😘

ای جانم ایشالله به سلامتی و دل خوش عزیزم چیزی نمونده دیگه تا هشتم‌😘😉

مرسی عزیزدلم ایشالا جشن دنیا اومدن نینی خودت به سلامتی آنا جونم ❤️🤲🏻😘😍

سلام عزیزم جواب آزمایشت چی شد بتات چند شد؟ امیدوارم مامان بشی 

سلام

حالتون چطوره

دیروز بتا اومد .

ولی بخاطر نگار و چنتا از بچه ها که منفی شدن انقد ناراحت شدما .

فک کردم یاد هیچکدومتون نموندم دیگه اعلام نکردم.

قسمت تک تک خانمای منتظر بشه به حق موسی ابن جعفر

عدد ۲۲۳۸

قراره فردا تکرار کنم.

انشالله تک تک منتظرا جواب بگیرن 🤲🤲🤲🤲🤲

😉

سلام حالتون چطوره دیروز بتا اومد . ولی بخاطر نگار و چنتا از بچه ها که منفی شدن انقد ناراحت شدما . ...

تبریک میگم عزیزم ایشالا به سلامتی بغل بگیریش ❤️❤️❤️❤️😍😘😘😘