2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست

سلام 

دوستان من روز ۵بهمن نصف آمپول hcg دارم و روز ۷ بهمن باید آزمایش بدم. 

حالا اگر بجای ۷ بهمن، ۶ بهمن تیتر بتا بدم، ممکنه معتبر نباشه جواب آزمایشم ؟  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام حالتون چطوره دیروز بتا اومد . ولی بخاطر نگار و چنتا از بچه ها که منفی شدن انقد ناراحت شدما . ...

انشالله به سلامتی بغلش کنی خیای خیلی مبارک باشه 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام حالتون چطوره دیروز بتا اومد . ولی بخاطر نگار و چنتا از بچه ها که منفی شدن انقد ناراحت شدما . ...

خداروشکر عزیزم❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
درستش اینه یک هفته بعد ازمایش بری ولی میگن بالای ۱۰۰۰دیده میشه از من می شنوی عجله نکن بذار یک هفته ب ...

از من ۲۶۳بود تکرارم نکردن هفته ی ۷هم رفتم سونو گفت قلبشم تشکیل شده پس جوش نزن عزیزم بتا به این قشنگی 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
ب قرآن از زمانی ک ب رویان زنگ زدم انگار مرگم بوده  اول همسرم آزمایش و آورد مادرم بوسیدمون تبری ...

عزيزم اميوار باش يكي از دوستان من بتاش فرداي موعدش 40 بود الان پسرش 1/5 سالشه

به احتمال زياد ني ني شما هم پسره عزيزم

تبريك ميگم عزيزم خداروشكر ايشالله با سلامتي و دل خوش بغلش بگيري  

سلام دخترا خوبین تو خونه نمیتونم چیزی بگم اومدم اینجا درد و دل  نمیدونم چرا از خودم ناامید می ...

من خودم بلند میشدم راه میرفتم حتی بعضی وقتا کمی ظرف میشستم با بچه ی خواهرمم بازی میکردم فقط چون سنگین بود بغلش نمیکردم (۷ماهه هست )و اما در مورد دستشویی هم منم یبوست گرفتم دوسه روزی یکبار میرفتم دستشویی اونم ببخشید شرمنده اینجوری میگم زور میزدم اما خدارو شکر چیزی نشد بهتم حق میدم اما حساس نباش من خودمم قرار بود ۲۵برم سونو اما چون علایمی نداشتم ۱هفته زودتر رفتم و به دکتر گفتم میخوام ببینم هیچی تو شکمم هست یا نه که خدارو شکر گفت همه چی خوبه پس استرس نداشته باش بخاطر این چیزا چیزی خدا بخواد میشه 

ببر مام نصر اردیبهشت احتمالا میاد باهاش انتقال بده قبلش دو تا میکرولین بزن یه بار دیگه شانست امتحان ...

مهگل جان به مام زنگ بزنم ميگن نصر كي مياد؟چون رزاقي هم داره ميره تا همون ارديبهشت نيست

به نظرت چقدر فرق ميكنه كدوم دكتر انتقال بده چون همه اين دكتر ها كاربلد هستن و داروهاي مشابهي ميدن.من كه فول دارو بودم دو سري هم سرم ivig زده بودم 

عزيزم اميوار باش يكي از دوستان من بتاش فرداي موعدش 40 بود الان پسرش 1/5 سالشه به احتمال زياد ني ني ...

وااای خدا ینی میشه 

مرسی اینهمه شما ماهین 

💋💋💋😍😍😍😍

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

سلام عزیزانم رفتم سونو همه چی خوب بود خداروشکر ❤️❤️❤️❤️اینقد اون لحظات برا همه مون مخصوصا منتظرا دعا کردم خدا میدونه .... 

ایشالا همممون به خواسته دلمون برسیم 😍❤️