2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047497 بازدید | 684604 پست
منم تهوع بارداری میخام در حد سرم زدن😀 امرپز روز هشت انتقالم جنینم سه روزه کی بی بی چک بزنم

۱۳ ببعد عزیزم ...نه نگو تهوع جان من 😭😭 بارداری بی تهوع برات ارزومندم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۳ ببعد عزیزم ...نه نگو تهوع جان من 😭😭 بارداری بی تهوع برات ارزومندم 

شما زدی بی بی؟من سری قبل باشما انتقال دادم منفی شد باز الان انتقال دادم😂😐میدونی در این حدتو کفم که تهوعشم برام جذابه😐

خب اگه میخوای اداما بدی ، و از اول شروع کنی به نظرم دکترتو عوض کن . البته تو همین تاپیک از دوستامون ...

نمیدونم شاید کلا مرکزمو عوض کنم برم مام 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
ذخیرتون چنده؟؟؟

من تو ازمایش هام نگاه کردم اصلا amhندارم دقیق نمیدونم چنده ولی دکتر گفت پایینه حالا باید برم ازمایش بدم ببینم دقیق چنده 

حالا باز نمیدونم یعنی بنظرتون برم دوباره پیش انصاری پور ؟ تو مرکز برم بهتره یا مطبش برم ؟ مرکز مام چ ...

تصمیمی هست که باید خودتون بگیرین، من بخاطر دکترم مرکز امید میرفتم خیلی نامرتب و بی نظم بود ولی آزمایشگاه و جنین شناس خوبی داشت. دکترم هم خوب بود. دکتر فریبا حیدری کهن

ولی الان که فکر میکنم اگر میخواستم دوباره انجام بدم میرفتم مرکز مام یا بیمارستان بهمن ، دکتر عارفی. چون مرکز امید خیلی شلوغ و درهم برهم و بدمسیر بود. 

تحقیق کن از بچه های اینجا ببین کدوم بهتره

اما دکتر خودت هم خیلی خوبه، برای یکی از بچه ها سه بار پانکچر کرده بود توی یه سیکل که بتونه جنینهای بیشتری تولید کنه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
شما زدی بی بی؟من سری قبل باشما انتقال دادم منفی شد باز الان انتقال دادم😂😐میدونی در این حدتو کفم که ...

نه عزیزم از بی بی بدم می اومد رفتم ازمایش ...ان شالله این بار مثبتی منم یه دونه ۳روزه بود بعد ۱۲ بی بی بزن توکل به خدا 

تصمیمی هست که باید خودتون بگیرین، من بخاطر دکترم مرکز امید میرفتم خیلی نامرتب و بی نظم بود ولی آزمای ...

عارفی بداخلاق نیست ؟ 

منم دارم یکم تحقیق میکنم ببینم چیکار کنم شاید برم مام اینجا خیلی تعریفشو میکنن ولی خب انصاری پور هم خوبه 

عارفی بداخلاق نیست ؟  منم دارم یکم تحقیق میکنم ببینم چیکار کنم شاید برم مام اینجا خیلی تعریفشو ...

بیشتر دکترها بداخلاقن از بس سرشون شلوغه… عارفی هم خیلی شلوغه 

اینش خوب نیست… هی هم میرسه سفر و چند ماه نیست ولی خیلی نتیجه انتقالهاش خوب بوده. البته تعیین جنسیت ندیدم ازش

دیدم کسانی که چند بار سقط داشتن پیشش نتیجه گرفتن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بیشتر دکترها بداخلاقن از بس سرشون شلوغه… عارفی هم خیلی شلوغه  اینش خوب نیست… هی هم میرسه سفر و ...

اخه انصاری پور اخلاقش خوبه من یبار دکترمو به خاطر اخلاقش عوض کردم 

اخه یکمم برای تعیین جنسیتی ها بعضی دکترا بداخلاق ترن یا یکم تیکه میندازن خوشم نمیاد 

علیرضایی چطوره اونو نمیدونید برای تعیین جنسیت خوبه یا نه 

شما روز چند انتقال آزمایش بتا دادین؟ تبریک میگم 💗 به سلامتی بدنیا بیاد ❤️

سلام .حالتون چطوره.

روز ۱۵ انتقال بود

قبل ازمایش رفتم سرکار به لک قهوه ای افتادم.ولی با استراحت خوب شد.

اسپرین رو قطع کردم و شیاف رو هر ۱۲ ساعت

الان قطع شده

نمیدونم از فردا برم سرکار؟

اسپرین رو باز بخورم؟

شیاف رو هر شب بزارم؟

😉

سلام حالتون چطوره دیروز بتا اومد . ولی بخاطر نگار و چنتا از بچه ها که منفی شدن انقد ناراحت شدما . ...

مبارک باشه عزیزم .. انشاءالله سالم بگیری بغلت نی نی (های) قشنگت ..بتا زیاد ماشاالله بوی دوقلویی میاد👯🧑‍🤝‍🧑

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم