2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047300 بازدید | 684585 پست
مبارکه عزیزم چرا تکرار ...بتا به این نازی تکرار نمی خواد 🤩🤩🤩

عزیزم ربطی نداره میگن روند رشدش باید توی ۴۸ ساعت دو برابر بشه من از دکترم پرسیدم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چن بار پانکچر شدی ؟قبلش اصلاح سبک زندگی از پیج فلورا تاجیک ببین و عمل کن تخمکات خوب بشه ان شالله &nb ...

ممنون عزیزم یکبار پانکچر شدم

با پیجش تازه آشنا شدم دارم شروع میکنم اصلاح سبک زندگی رو هم خودم هم همسرم تا شش ماه بعد دوباره میرم ببینم انشاالله تاثیر داشته باشه 

شش ماه کافیه یا باید بیشتر باشه من هنوز لایو هاشو کامل ندیدم  

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کلا شش تا تخمک داشتم یکیش پوچ بود دوتا از جنین هام ناسالم بودن دوتا دختر و یدونه پسر که فرش انتقا ...

اره فک کنم نمیگن منم بار اول فرش انتقال دادن گفتن خوب بوده پانکچر دوم دکتر پروندمو نگاه کرد گفت نه اصلا کیفیتش خوب نبوده ...احتمالا برا شماهم همین طور  بوده 

ممنون عزیزم یکبار پانکچر شدم با پیجش تازه آشنا شدم دارم شروع میکنم اصلاح سبک زندگی رو هم خودم هم ه ...

۳ماهه هم خوبه ...ژل رویال و اوابوست  و ورزش و خواب حدف قتد خیلی مهمه رعایت کن خدا کمکت کنه

اره فک کنم نمیگن منم بار اول فرش انتقال دادن گفتن خوب بوده پانکچر دوم دکتر پروندمو نگاه کرد گفت نه ا ...

اره منم فکر کنم خوب نبوده چون معمولا میگن جنین فریز بهتر میگیره اگه کیفیتش خوب باشه فریز میکنن که رحم هم اماده تر باشه 

ممنون  انشالله🤲🤲🤲 شما مکمل چی مصرف داری؟

عزیزم اوایل که اسید فولیک و د۳ یعد از غربال اول پرگنازون بهم داد عزیزم و همچنان د۳ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
۳ماهه هم خوبه ...ژل رویال و اوابوست  و ورزش و خواب حدف قتد خیلی مهمه رعایت کن خدا کمکت کنه

حالا دوتایی میریم باشگاه و رژیم سالم خوری رو شروع کردیم خودمم ده کیلو اضافه وزن دارم و یکم قندم بالاست اونارم رعایت کنم 

ممنون عزیزم ♥️ 

حالا باز نمیدونم یعنی بنظرتون برم دوباره پیش انصاری پور ؟ تو مرکز برم بهتره یا مطبش برم ؟ مرکز مام چ ...

عزیزم من مام رفتم از اول دوبار انتقال دادم که بار دوم مثبت شدم خداذوشکر

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام حالتون چطوره دیروز بتا اومد . ولی بخاطر نگار و چنتا از بچه ها که منفی شدن انقد ناراحت شدما . ...

خداروشکر عددت زیاده میتونه ۲تا باشه😍😍

چندتا انتقال دادی؟

فردا میری آزمایش تکرار درسته؟

سلام دخترا خوبین

تو خونه نمیتونم چیزی بگم اومدم اینجا درد و دل 

نمیدونم چرا از خودم ناامید میشم زود برمی‌گردم مگم سپردمت دست خودت خدا

اصلا حس میکنم جنین نیست تو بدنم هیچ علائمی ندارم 

روز ششم هستم 

چیکار کنم این حس بره صلوات میفرستم دعا میخونم

😭😭از الان برا انتقال بعدی دارم برنامه ریزی میکنم

چون هم زودی رفتم دسشویی بعد انتقال و روز اول چون یبوست داشتم زور زدم از اونورم دوفاستون و یادم رفت سه روز نخوردم 

دخترا یه سوال شما هم خودتون پامیشین راه میرین یا برا بلند شدن از کسی کمک میگیریم

خواهرا من چرا اینجوری شدم حسام ضد و نقیض شدن

لطفا راهنماییم کنین 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🥺🥺🥺🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

کسی بوده حسش مثل من باشه.😔😔😔😔

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
کسی بوده حسش مثل من باشه.😔😔😔😔

سلام عزيزم منم روز هشتم انتقالم علايمي ندارم منم خيلي زود رفتم بعد انتقال دسشويي وخيلي اتفاقاي ديگه كه بهتره نگم بيشتر انرژي منفيه 

نميدونم واقعا هرچي خدا بخواد برامون 😓

راستي بعد از روز سوم من خودم غذا درس ميكنم ميشنم مطالعه ميكنم استراحت مطلق نيسم 

سلام عزيزم منم روز هشتم انتقالم علايمي ندارم منم خيلي زود رفتم بعد انتقال دسشويي وخيلي اتفاقاي ديگه ...

من اتاق گاهی اوقات پتو میندازم روم این مضر نیست 

من متاسفانه کتاب دسترس ندارم تو گوشی مطالعه میکنم و فیلم میبینم