2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047312 بازدید | 684588 پست
عزیز دلم اینقد حرص نخور الان دیدم ازمایش دادی دوباره❤️همینقد که بالا رفته اصلا ناامید نباش فعلا وقت ...

قربونت برم هیوا جانم💋💋🙏🙏🙏

دعا کنید برام عزیزم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزم دکتر شما خیلی دکتر خوبیه من خیلی تو این گروه دیدم مثبت داشتن، دوستمون سیلویا هم دکترشون ایشون ...

ممنون عزیزم اره دکترم واقعا خوبن و با اخلاق البته برایانتقال من نتپنستن بیان انتقالم رو یه دکتر دیگه انجام دادن 

درسته من خودمم زیاد تخمک نداشتم بنظرم به بدن خود ادم هم بستگی داره 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندتا تخمک داشتی و چندتا جنین شد؟؟؟

من کلا شش تا تخمک داشتم یکیش پوچ بود دوتا از جنین هام ناسالم بودن دوتا دختر و یدونه پسر که فرش انتقال دادن که دکتر گفت کیفیتش عالیه ولی چند نفر میکفتن چون کیفیتش پایین بوده فریز نکردن و فرش انتقال دادن  

بله گلم امید بخدا تازه آمپولام شروع شده منم روزی ۳تا hmg دارم با ۳۶ درجه سینال اف

انشالله بهترین نتیجه رو میگیری فدات شم منم ۴۸ درجه سینال بود و دوتا hmg .منتظر خبرای خوبتم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم دکتر شما خیلی دکتر خوبیه من خیلی تو این گروه دیدم مثبت داشتن، دوستمون سیلویا هم دکترشون ایشون ...

حالا باز نمیدونم یعنی بنظرتون برم دوباره پیش انصاری پور ؟ تو مرکز برم بهتره یا مطبش برم ؟ مرکز مام چطوره ؟ 

خدا حفظشون کنه  کدوم مرکز بودی با کدوم دکتر  دوبارانتقال رو جنین داشتی یا دوبار پانکچر ش ...

چن بار پانکچر شدی ؟قبلش اصلاح سبک زندگی از پیج فلورا تاجیک ببین و عمل کن تخمکات خوب بشه ان شالله  منم فقط یه جنین داشتم بار دوم که پانکچر شدم ناامید نشو عزیزم 

عزیزم کلا یکماه خوردی؟ دکتر داد؟ رو میل جن.سیت تاثیر نذاشته بود؟ 

برا فوت داداشم که ۸ ماه خوردم یعنی تا قبل عید. ولی دوباره اینسری از مهر خوردم تا اوایل آزاد. خودم بدونه تجویز دکتر خریدم ولی به دکتر اسرافیلی که گفتم گفت اصلا مشکلی نیست بخور من واسه کیستم میترسیدم گفت اصلا ربطی نداره. من خواهر همسرم توی بارداری هم میخورد فقط بهش گفته بودن یک ماه قبل زایمان قطع کن. نه هیچ تاثیری روی میل جنسی نذاشته بود 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ساک بارداری دیده میشه؟

درستش اینه یک هفته بعد ازمایش بری ولی میگن بالای ۱۰۰۰دیده میشه از من می شنوی عجله نکن بذار یک هفته بگذره ...دکتر من برا قلب هم گفت هفته ۹ بیا زودتر نیاید استرسی نشید 

حانم  های باردار میشه جواب بدین من وارد هفته ۱۵ شدم از دیروز درد واژن دارم نمی دونم چرا یه درد مبهم نمی دونم چطور بگم ...خیلی نگرانم اخه سرویکسمم فک کنم کمه یعنی از اونه ؟