2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
عزیزم تو چه مرحله ای هستی پانکچر شدی یانه

نه گلم پانکچر نشدم پانکچر اولم اینقدر افتضاح بود که برای دومی میترسم 😢 اگه قسمت بشه اسفند ماه میخوام برم برام دعا کن

تو‌ کاراتو ‌چیکار کردی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفت سه روز دیگ تست بده چنان زد تو ذوقمون شوهرم با شیرینی اومد تو 😢😢😢😢😢😔

گلم پاشو بخدا توکل کن همین الان برو یه آزمایشگاه دیگه هم تست بده احتمال اینکه رنج آزمایشگاهت اینجوری پایین بزنه زیاده ها.

من که میگم همه چی اوکیه نی نیتم احتمالا پسره که دیر بتا بالا رفته😄 ناراحت نباش مهم دوبرابر شدنه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
قربونت برم هنوز خیلی پایینه اشکم بند نمیاد زنگ زدم رویان اصن دهنم قفل شده😢😢😢😢😢😢

رویان الکی میگه مگه خداست . خیالت راحت پس فردا تست بده ببین چقدر از امروز بیشتر شده 

ببین اینو میگم که زیاد به حرف اینا گریه نکنی 

من ۵ هفته و ۴ روزبودم رفتم سونو ، قلب تشکیل نشده بود . بعد دکتر برگشت گفت این فکر نمیکنم کامل بشه . منم خیلی ناراحت بودم گریه کردم . برگشت گفت یه تیکه گوشت رو میخوای چیکار 😭😭 خداشاهده تا ۳ هفته مینشستیم‌ گریه میکردیم و .... بعد نزدیک ۹ هفته رفتم‌کامل و سالم بود . اینا رو گفتم که بدونی دیر لانه گزینی کرده . بخدا من مطمعنم رشدشو انجام میده و کامل میشه ‌ خدا داده مواظبشم هست .‌(غذاتو خوب بخور . میوه و آب و ... رو بخور بزار بدنت فول باشه براش) . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزا ...

وای عزیزم الان خوندم پیام قشنگت رو ..چقدر خوشحال شدم تبریک میگم خداروهزار مرتبه شکر .. انشاءالله سالم بگیری بغلت نی نی قشنگت😍😍😍 ...انشاءالله همه منتظرا خیلی زود مامان بشن 🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه ها من امروز کلا علائمم قطع شده

روز شش انتقال

فقط سینه هام کمی که فشار میدم درد داره

نگرانم❌❌❌❌❌❌

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
دوبرابر شده ولی بازم کمه عزیزم... 

هوراااااااا خوب میشه ناراحت نباش مبارک باشه 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
اخه دوروزه بود عزیزم 😢😢😢جنین گرید آ بود؟ والا دوست خواهر من بهش گفتن خارج رحمی و اینا ولی وایسا ...

بله دوتا گرید آ یدونم آ بی تازه بهم گفت پهلوهات درد نمیکنه ک ببینه خارج رحمی نباشه... 

بقدری همه ذوق داشتن گریه میکردن زد تو پرمون😪😪😪😪

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
بچه ها من امروز کلا علائمم قطع شده روز شش انتقال فقط سینه هام کمی که فشار میدم درد داره نگرانم❌❌❌ ...

به علائم توجه نکن عزیزم منم سینه درد نداشتم هنوزم ندارم 😁

ایشالله بحق علی مثبتی گلم برات الان حمد میخونم 💙❤

به علائم توجه نکن عزیزم منم سینه درد نداشتم هنوزم ندارم 😁 ایشالله بحق علی مثبتی گلم برات الان حمد ...

مرسی قشنگم

پس شما روزای انتقال چه علائمی داشتی؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
الهی من بمیرم براش خدااا خودت کمکشون کن  عزیزم من برات صدقه میزارم واس بچه های شیر خشکی و صد ص ...

عزیزممم قربونت برم مهربونم آنقدر تو ماهی مرسی از همدردی ینی می مونه؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
مرسی قشنگم پس شما روزای انتقال چه علائمی داشتی؟

من درد تخمدان چپ و پا درد داشتم و درد پریودی.

توی دوباری که منفی شدمم درد تخمدانو داشتم بخاطر همین میگم به علائم توجه نکن گلم بسپار به خدا انشالله که خدا دلتو شاد کنه🥰