2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
عزیزممم قربونت برم مهربونم آنقدر تو ماهی مرسی از همدردی ینی می مونه؟! 

میمونه عزیزم والله خارج رحمی فک کنم بتا خیلی بیش از حد میره بالا 

ببین الان تو غصه بخوری یا نه اخرش خدا باید بخواد 

برو از خدا بخواه فقط 😘😘

گلم پاشو بخدا توکل کن همین الان برو یه آزمایشگاه دیگه هم تست بده احتمال اینکه رنج آزمایشگاهت اینجوری ...

قربونت برم عزیز می 

بعد از ظهر میرم با شوهرم جای دیگ تست میدم ببینم چی میشه... 

توکل بر خدا

ب نینیت بگو دعا کنه... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من درد تخمدان چپ و پا درد داشتم و درد پریودی. توی دوباری که منفی شدمم درد تخمدانو داشتم بخاطر همین ...

من دیروز کمی تو وازنم حس پریودی داشتم

توکل بخدا

سپردم به خدا همه چیزو

ولی نمیدونم چرا باز دلم نا ارومه

بنده ضعیفی ام من😥😢

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
رویان الکی میگه مگه خداست . خیالت راحت پس فردا تست بده ببین چقدر از امروز بیشتر شده  ببین اینو ...

قربونت برم مرسی آنقدر خوب توضیح میدی همه چی رو 

مرسی از این همه مهر و لطف و بزرگی شما... 💋 

قربونت برم عزیز می  بعد از ظهر میرم با شوهرم جای دیگ تست میدم ببینم چی میشه...  توکل بر ...

کار خیلی خوبی میکنی عزیزم از ته دل دعاتون میکنیم مگه میشه دعا نکنم خدا ایشالله دلتو شاد کنه آرزومه که همه خانمای مثل خودم هرچه زودتر به آرزوی مادرشدنشون برسن عزیزم الان برات صلوات میفرستم انشالله بعداظهر خوش خبری عزیزم 🤩😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
خیلی کمه زنگ زدم رویان چنان زد تو پرم چنان حالم بد شد ب مرگ افتادم ۳۶

توکل به خدا برو جای دیگه آز بده انشالله که عددش زمین تا آسمون فرق داشته باشه عزیزم و  دلت شاد بشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
میمونه عزیزم والله خارج رحمی فک کنم بتا خیلی بیش از حد میره بالا  ببین الان تو غصه بخوری یا نه ...

خیلی دعا میکنم هر شب باهاشون حرف میزنم کلی دعا میکنم ببینم چی پیش میاد... 

وای عزیزم الان خوندم پیام قشنگت رو ..چقدر خوشحال شدم تبریک میگم خداروهزار مرتبه شکر .. انشاءالله سال ...

فدات شم عزیز دلم‌ممنونم گلم الهی آمین.

انشالله خیلییییی زود قسمته خودت و قسمته همه منتظرا جونم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلاممم عزیزدلم خوبی؟ سلامتی؟ استراحتات چطوریه؟ خدا وروجکاتو نگه داره وانشالله خوش خبربیای. دلم خیلی ...

انشاالله خیره برات بهترین ها رو آرزو میکنم فاطمه جون

بازم میری حرم؟ برام دعا کنی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من دیروز کمی تو وازنم حس پریودی داشتم توکل بخدا سپردم به خدا همه چیزو ولی نمیدونم چرا باز دلم نا ...

نه گلم ضعیف نیستی حالتات طبیعیه به هر حال ماها بعد انتقال کمی استرسو هممون داشتیم میفهممت ولی ببین چه استرس بکشی چه ریلکس باشی اونی که خدا میخواد میشه پس سعی کن آرومه آروم باشی و این چند روزو با آرامش تموم بگذرونی کاری جز دعا از من برنمیاد براتون ولی واقعا از ته دلم براتون دعا میکنم الهی قابل باشم عزیزم 😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
کار خیلی خوبی میکنی عزیزم از ته دل دعاتون میکنیم مگه میشه دعا نکنم خدا ایشالله دلتو شاد کنه آرزومه ک ...

فدات شم عزیز دلم

لطف کنید داری مهربون من مامان خوشگل 💋💋🙏🙏