2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047306 بازدید | 684586 پست
منم بی بی منفی شه نمیرم ازمایش😔

آزمایش رو حتما باید بدید 

چون زنگ میزنی به مرکز میگ عدد تیترت رو بگو 

خدا را چه دیدی شاید نینی باشه تو شیشمت🥰🥰🥰🥰🥰🥰

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
آزمایش رو حتما باید بدید  چون زنگ میزنی به مرکز میگ عدد تیترت رو بگو  خدا را چه دیدی شای ...

نگار جان بعد منفی شدن رویان چیه برنامش؟باید زنگ بزنم بگم منفیه بعد میگه بیا دوباره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه مگه میشه روز۱۴بیبی منفی شه بعدآزمایش مثبت شه امیدی ندارم.آزمایشم پنج شنبس.همسرمم میگه تاآزمایش ص ...

آره صبر کن گلم 

بله امکانش هست اصلا نگران نباش... 

ی خانومه نوشته بود تو ی سایت ک باردارم حتی ساک دیده شده ولی بی‌بی هام منفی میشه

قربونت برم مهربون  ایشاالله همه ب آرزوتون برسین من هیچ علائمی ندارم عاخه فقط سر معدم تیر میک ...

من روز پنجمم منم هیچ علائمی ندارم درسته زوده ولی هیچی

بعدم کلا خرابکاری کردم قرص دوفاستون و همون روز اول مصرف کردم و یادم رفت سه روزه مصرف نکردم

ترسم که کلا تو بدنمه خیلی به خودم امید ندارم 

فقط خورده خدا کمکم کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آزمایش رو حتما باید بدید  چون زنگ میزنی به مرکز میگ عدد تیترت رو بگو  خدا را چه دیدی شای ...

خداکنه همینطورباشه.من دیگه جنین ندارم فکرشومیکنم دوباره بایداین راهوتکرارکنم دیوونه میشم😭😭

قراره همسرم بگیره احتمالا ساعت سه بگیره جواب رو...  دعا کنید برام

انشاالله با بتای تپل مپل 

چرا اینقدر دیر جواب و میدن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نگار جان بعد منفی شدن رویان چیه برنامش؟باید زنگ بزنم بگم منفیه بعد میگه بیا دوباره؟

رو برگه ای ک اتاق عمل دادن یک شماره هست زنگ میزنی بعد جواب آزمایش رو باید براشون بخونی بعد میگن ک چیکار کنی، من زنگ زدم گفتن دو روز بعد برو تست بده و گفت تیتر بتا چنده و اینک جنین هات فریز بودن یا نه! 

آره صبر کن گلم  بله امکانش هست اصلا نگران نباش...  ی خانومه نوشته بود تو ی سایت ک باردار ...

اره خودمم چندتااینجوری دیدم ولی من خودمومیشناسم هیچ خبری نیس.ولی بازممنون ازاینکه بهم امیدمیدی تاپنج شنبه صبرمیکنم ببینم چی میشه.دعاکن برام

رو برگه ای ک اتاق عمل دادن یک شماره هست زنگ میزنی بعد جواب آزمایش رو باید براشون بخونی بعد میگن ک چی ...

خب دفعه قبل منفی میشدی ام زنگ میزدی؟ بهت چی میگفتن گلم ؟ اگه مقدور بود جواب بده

من روز پنجمم منم هیچ علائمی ندارم درسته زوده ولی هیچی بعدم کلا خرابکاری کردم قرص دوفاستون و همون رو ...

ن گلم امیدتو از دست نده با مرکز تماس بگیر راهنماییت کنن و آروم باش... 

خداکنه همینطورباشه.من دیگه جنین ندارم فکرشومیکنم دوباره بایداین راهوتکرارکنم دیوونه میشم😭😭

ایشاالله هم شما و هم بقیه عزیزان مثبتن ب امید خدا

نگران نباش عزیز دل... 💋 💋 💋