2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047307 بازدید | 684586 پست
انشاالله با بتای تپل مپل  چرا اینقدر دیر جواب و میدن

گفتن چون تیتر هستش یکم طول میکشه

و اینک من ساعت یازده و نیم تست دادم باید چهلو هشت ساعت میشد... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
اره خودمم چندتااینجوری دیدم ولی من خودمومیشناسم هیچ خبری نیس.ولی بازممنون ازاینکه بهم امیدمیدی تاپنج ...

ایشاالله ب حق امام زمان ب آرزوت برسی گلم دعای فرج بخون آیه الکرسی بخون ایشاالله حاجت روا شی... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باز خوبه تو جنین داری من چی بگم عزیزم اینهمه امپول و قرص و عمل اخرش دوتا جنین که فک نمیکنم اصلا گرفت ...

عزيزم منم دفعه پيش 2تا جنين بيشتر نداشتم كه اونم منفي شد.اين بار 8تا جنين داشتم كه فعلا 4تاش رفت ولي با چيزي كه دكتر ميگه تمام اميدهام نااميد شدهواقعا خيلي سخته و كي اين رويا به حقيقت تبديل ميشه نمدونم شايدم براي من هيچ وقت

عزيزم منم دفعه پيش 2تا جنين بيشتر نداشتم كه اونم منفي شد.اين بار 8تا جنين داشتم كه فعلا 4تاش رفت ولي ...

چیکار کردی دفعه دوم جنینت زیاد شد ؟ 

حداقل اینهمه زحمت میکشم جنین داشته باشم 😭😭

مگه دکتر چی گفته عزیزم؟

خب دفعه قبل منفی میشدی ام زنگ میزدی؟ بهت چی میگفتن گلم ؟ اگه مقدور بود جواب بده

گفتن چ منفی شدی چ مثبت زنگ برن مرکز 

زنگ ک میزنی عدد آزمایش رو میپرسن و بهت میگن چ کارهایی انجام بده... 

سر خود قرص هاتو قطع نکن... 

اوندفعه ک منفی شد گفتن قرص ها تو قطع کن دو تا پریود بعدت بیا.... 

ایندفعه گفتن دوباره تست بده.... 

عزيزم منم دفعه پيش 2تا جنين بيشتر نداشتم كه اونم منفي شد.اين بار 8تا جنين داشتم كه فعلا 4تاش رفت ولي ...

دکترت چی میگ گلم

توکلت بخدا باشه 

خدا بخواد صد تا دکترم نمیتونن بگن نمیشه... 

نگران نباش اصلا

گفتن چ منفی شدی چ مثبت زنگ برن مرکز  زنگ ک میزنی عدد آزمایش رو میپرسن و بهت میگن چ کارهایی انج ...

ممنون گلم 😍

از خداوند میخوام قدرتش رو نشون بده بخاطر قدم پدر و مادرت بخاطر بغضشون عدد بتات دوبرابر شده باشه 

من که بابا ندارم اما گریه مامانمو واس خودم و زندگیم خیلی دیدم 😔ان شالله خدا مامان و بابات رو خوشحال کنه نگار جان 

چیکار کردی دفعه دوم جنینت زیاد شد ؟  حداقل اینهمه زحمت میکشم جنین داشته باشم 😭😭 مگه دکتر چی ...

من كار خاصي نكردم فقط اينكه آرامش بيشتري داشتم و خوابم بهتر بود.تو اين سيكل داروي dhea بغير از مكمل هاي ديكه كه از قبل ميخوردم .خودم هم خيلي تخم مرغ خوردم

دكترم رو عوض كردم دكتر قبلي همه داروهام رو خارجي داده بود ولي اين دكتر ايراني داد همه رو.نميدونم شايد دكتر دوز بالاتري بهم داد.

دكتر بهم گفت بافت رحمم مشكل داره و رحم جايگزين بگيرم  

من كار خاصي نكردم فقط اينكه آرامش بيشتري داشتم و خوابم بهتر بود.تو اين سيكل داروي dhea بغير از مكمل ...

عزیزم خدا بخواد براش کاری نداره 

توکلت ب خدا باشه 

اسپرم شوهرت مشکل نداره؟

سارا خاک تو سرم شد  من فقط روز انتقال یادم بود دوفاستون و مصرف کنم دیگه مصرف نکردم سه روزه ای ...

عزیزم زنگ بزن بپرس نگران نباش تو رو خدا روحیتو حفظ کنه دیگه اتفاقی که افتاده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون گلم 😍 از خداوند میخوام قدرتش رو نشون بده بخاطر قدم پدر و مادرت بخاطر بغضشون عدد بتات دوبرابر ...

قربونت برم نازنینم

روح پدرت شاد عزیز دلم خدا مادرتو حفظ کنه برات

مرسی از دعای قشنگت 🙏🙏🙏💋💋💋💋

سلام عزيزم عزيزم دكتر ميگه رحم جايگزين  نميدونم توكل به خدا

ای خدا 

ایشاالله ک جواب میگیری عزیزم ب زودی و مامان میشی و نینی تو وجود خودت رشد میکنه 🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰