2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست

خیلی دلم گرفته این روزا مثل بچه ای هستم که از مامانش جداش کردن و میخوان با اسباب بازی و پارک و خوراکی سرگرمش کنن و این سرگرمی ها فقط دو ساعت سرگرمش میکنه بعدش دوباره میپرسه مامانم کجاست 

هر چی تلاش میکنم خودمو سرگرم کنم  اخرش به چیزی فکر میکنم که داغونم کرده 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم بچه ها من هیچ لک و خونریزی ندارم و بدجور فکرم درگیره آخه همه بچه ها اینجا تا جایی که یادمه لک ی ...

عزیزدلم خیلی خوبه که لک وخونریزی نداری فکرای بدم لطفا نکن مطمئنم همه چی به خیر وخوشی تا آخرش میگذره 

درمورد علائمم که باز خوبه یه کمر درد داری من خودم از روزیکه انتقال دادم تا همین الان که ۲۱ هفته ام انگار نه انگار باردارم نه علائمی نه هیچی خداشاهده فقط چون همش سونو رفتم باور میکنم که خبرایی هست وگرنه با قبل بارداریم هییییییییچ فرقی ندارم نه ذائقه ای نه علائمی نه جسمی هیچی ولی بازم دیدی که آدم با آدم فرق میکنه یه کوچولو جلوتر بری انشاءالله علائمای خوشگلت پیدا میشن فقط الهی که اذیت نشی 

الان چندهفته ای؟ 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خدا رو شکر که لکه بینی نداری چون لکه بینی اغلب نشونه هماتوم هست انشاالله قلب کوچولوش هم میبینی  ...

قربونت برم عزیزم من دیروز بهم گفت ۵ هفتم انشالله.

الهی فدات بشم من به خدا خیلی دعات میکنم الهی به حق علی زودی میری انتقال میدی و مامان میشی و تا آخرش همه چی خوب جلو میره خدا به دلت آرامش بده خدا بهت صبر بده. سعی کن نذاری افسرده بشی من دوماه قبل انتقالم قرص فولکسیتین خوردم به دکترم گفتم میخوام بخورم گفت مشکلی نیست بخود. وقتی هم وارد سیکل شدم قطعش کردم چون شرایط روحی خوبی نداشتم تو هم خیلی مواظب افسردگی باش

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم هفته ۲۸ زدم ۳تا زدم ۲۴ساعت بعد ۳تای دیگه زدم عوارض که قبلش قندمو ازمایش دادم یه هفته ام ...

مرسی عزیزم بمن چهارتا بتامتازون داده گفته هر ۱۲ساعت یدونه. یعنی برنج کلا نباید بخورم؟شما هم تو خونه زدین؟

منم قند ناشتا تازگی تو آزمایشگاه دادم ۷۵ بوده همین ناشتامو چک کنم با دستگاه خونگی ها اوکیه؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
خیلی دلم گرفته این روزا مثل بچه ای هستم که از مامانش جداش کردن و میخوان با اسباب بازی و پارک و خوراک ...

الهی بگردم خب حق داری عزیزم یه چیزیو با سختی به دست آوردی ولی وسط راه اونجوری شد از دستش دادی زمان همه چیو حل میکنه دورت بگردم با گذشت زمان کم کم حال دلت بهتر میشه انشاءالله به حق خانم ام البنین تو همین روزا خبر خوش بارداریتو بهمون میدی عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خیلی دلم گرفته این روزا مثل بچه ای هستم که از مامانش جداش کردن و میخوان با اسباب بازی و پارک و خوراک ...

خیلی برات دعا میکنممم که خدا فرزند صالحی بده که جبران همه اتفاقاتت باشه

@سارادلارام     نه همه نداشتند نمونه ش سارادلارام

آره عزیزم چندنفر دیگه هم تو تاپیک هستن که الحمدالله ندارن 

از هفته 20 تا بعد از زایمان ممکنه اتفاق بیفته من این سری گفتم کنار آزمایش عفونت ادراری و تیروئیذ بر ...

منم هفته آینده میرم دوباره پیش دکترم هم میگم عفونت ادراری رو بنویسه هم دفع پروتئین رو 

عزیزدلم خیلی خوبه که لک وخونریزی نداری فکرای بدم لطفا نکن مطمئنم همه چی به خیر وخوشی تا آخرش میگذره& ...

نمیدونم فکرم درگیره این لکه که چرا ندارم آخه همه داشتن. ولی چشم سعی میکنم کمتر فکر کنم. تا دیروز گفت ۵ هفتمه. ۶ دی انتقال دادم و اینکه ۲۰ آذر پریود شدم. بهم یاد میدی چه جوری حساب کنم چند هفتمه! انشالله به سلامت به دنیاش بیاری 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم من 6 تا زدم تو 48 ساعت یعنی 3 تا باهم امروز ساعت 7 غروب 3 تا هم فرداش ساعت 7 بچم بیحال بود و ...

ای وااای چه سخت نیلدا جون من چکار کنم من خیلی سر درنمیارم از حرکات بچم کلا یروز خیلی میزنه یروزایی هم کمتر میزنه روال ثابت نداره خوب من از کجا بفهمم چی به چیه.

من آزمایش قند و تحمل گلوکزم تازه دادم خداروشکر اوکی بوده ناشتامم ۷۵ بوده بمن چهارتا بتامتازون داده گفته هر ۱۲ساعت من میخوام همسرم برام بزنه به نظرت اوکیه؟ بعد با دستگاه خونگی قندو چک کنم ناشتا اوکیه یا دوساعت بعد صبحانه؟ بعد اگه خدا نکرده بالا بود باید خودم برم بیمارستان؟

وای ببخشید چقد سوالام زیاد شد نمیدونم انگار روتین دکترمه که این آمپول رو میده چون ازش پرسیدم دلیل خاصی داره کع بمن میدید گفت نه همه چی عالیه فقط روال اینطوره به همه میدم تا خیالمون راحت باشه.آمپول شما هم بتامتازون بود؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
میگم بچه ها من هیچ لک و خونریزی ندارم و بدجور فکرم درگیره آخه همه بچه ها اینجا تا جایی که یادمه لک ی ...

دختر لک و خونریزی با هماتومه ادم نصف عمر میشه. دعا کن بارداری راحت و بی دردسری داشته باشی 

خدایا شکرت