2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047232 بازدید | 684581 پست
اره گلم من طی یه عملی ۱۵ سالگی تخمدونامو از دست دادم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره گلم من طی یه عملی ۱۵ سالگی تخمدونامو از دست دادم

اینقدر خانوم و صبوری فک میکردم بزرگتر سنت خیلی اوکولویی که   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیزم  دکتر رزاقی برای مشکل شما خوبه ولی الان نوبت جدید نمی ده میفته برای سال آینده. اگر ...

خیلی ممنون جوابمو دادی گلم راهم دوره ببینیم چی میشه ان شاءالله همیشه سلامت و خوشبخت باشی🌹

عزیزم دفع پرووتئین ادرار 24 ساعته

مررررسی عزیزم من الان ۲۱ هفته ام خوبه انجام بدم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مررررسی عزیزم من الان ۲۱ هفته ام خوبه انجام بدم؟

از هفته 20 تا بعد از زایمان ممکنه اتفاق بیفته

من این سری گفتم کنار آزمایش عفونت ادراری و تیروئیذ برام نوشت عزیزم

میگم بچه ها من هیچ لک و خونریزی ندارم و بدجور فکرم درگیره آخه همه بچه ها اینجا تا جایی که یادمه لک یا خونریزی داشتن نکنه من مشکلی دارم نکنه قلب تشکیل نشه علائمم که فقط کمرم درد میکنه اینگار نه اینگار باردارم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزمی خیلیییی مهربونی جانم من اون موقعه همش منتظر پریودم بودم که بشم که هی نمیشدم الان که قسمت شد. ...

فدات شم عزیزم .مرسی از دعای خیرت 

انشالله که تو هم نی نی رو به سلامتی در آغوش بگیری 😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم خوبی من بعد ۴بار انتقال منفی برام ازمایش ایمنی انعقادی نوشت دکترم بعدش که نتیجه را دید سه ...

عزیزم باید دکترت یه نامه بده که به این دارو نیاز داری بعد پروندتو کامل با آزمایش های ایمنی انعقادی میبری سازمان غذا و دارو اونجا اگه تایید کنن یه نامه میدن دوباره با پروندت و ازمایشت میبری تامین اجتماعی اونجا تایید میکنن و میگن فلان داروخونه برو بگیر مدارک چندبار انتقال منفیت هم ببر

اگه تایید بشه دونه ای صدو خورده هست 

اگه تایید نشه و داروخونه پیدا کنی دونه یک میلیون و خورده ای 

اگه داروخونه پیدا نشه توی بازار ازاد دونه چهار پنج تومن 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
میگم بچه ها من هیچ لک و خونریزی ندارم و بدجور فکرم درگیره آخه همه بچه ها اینجا تا جایی که یادمه لک ی ...

خدا رو شکر که لکه بینی نداری چون لکه بینی اغلب نشونه هماتوم هست انشاالله قلب کوچولوش هم میبینی 

من دقیقا شش هفته سه روز اولین خونریزیم شروع شد فرداش رفتم سونو قلب دیده شد

واسم خیلی دعا کن سارا جون

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود