2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست
من قرص شو خوردم اونم بخاطر فاکتور انعقادیم ویتامین بی خوب نمی شکست و همینطور اسید فولیک  که بع ...

شوره‌جان‌‌کدوم‌فاکتوردقیقا‌بالابود‌.

این‌داروهارودکترایمنی‌میده؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ان شالله بزودی جواب مثبت میگیری. انتقال چندم بودی؟ آزمایش های ایمنی و انقعادی رو بده بعد ۳ تا منفی م ...

تشکر دوست عزیز، انتقال دوم بود 

غذا سعی میکنم ارگانیک بخورم 

و اینکه ذخیره تخمدانم پایین و هر دو لوله بستس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این مشکل انعقادی که من داشتم از هر ۵ نفر دو نفر دکتر میگفت دارن اصلا خبر نداشتن چندتا بچه هم دارن. ی ...

بگم بعد دوبار انتقال منفی می‌نويسن؟ 

میتونم برم متخصص برام بنویسه که برم چنین آزمایشی بدم چون نمیدونم پزشکان رویان مینویسن چنین آزمایشی را یا خیر 

ندادم  رویان میرم دکتر مصطفایی  مراکز خصوصی هم رفتم متاسفانه جواب نگرفتم  ممنونم پ ...

خاب‌دیگ‌همون

ایندفعه‌بری.همه‌آزمایش‌های‌لازم‌برات‌مینویسن

احتمال‌زیادمشکل‌داری‌نمیزاره‌باردارشی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بگم بعد دوبار انتقال منفی می‌نويسن؟  میتونم برم متخصص برام بنویسه که برم چنین آزمایشی بدم چون ...

مینویسن‌عزیزم

برورویان

خودتم‌بگومیخام‌دلیل‌منفی‌شدن‌هام‌معلوم‌شه

همه‌روبرات‌مینویسن

سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزا ...

خیلی خوشحالم برات

بالاخره نتیجه لطف خدا و  زحمتاتو ان شاء الله به سلامت در آغوش میکشی  

قربونت برم مامان مهربون ببخش بردمت توی فکر. ممنونم عزیزم انشالله به حق فاطمه زهرا نی نیتو صحیح و سلا ...

حتما میبینی اصلا نگران نباش خدا خودش حافظ همه ی نینی ها هست مخصوصا نی نی های ماها که به جوونمون بسته اس ❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
منم دلم میخواد مثبت شم 😔فک کنم فقط من جواب نگیرم اینجا  خداروشکر همه مثبت شدن😘😘😘 خدا میدو ...

عزیزم میدونم خیلی ناراحتی ولی اگر واقعا بچه میخوای باید تو این راه سر سخت باشی

من ۵ بار پانکچر داشتم، باورت میشه؟

۴ بار انتقال دادم که یکبار منفی شدم و سه بار مثبت

یکیش بیخودی بتا اومد پایین و خونریزی و سقط

یکیش بارداری پوچ بود و مجبور شدم کورتاژ کنم

یکی دیگه اش همه چیز خوب بود و قلب هم دیدم ولی حدود ۸ هفته قلبش ایستاد، هیچ دکتری هم نفهمید چرا… بعد از سقط مجبور شدم دو بار هیستروسکوپی کنم که بقایای بارداری و چسبندگی رو دربیارن…

منهم حالم خیلی بد بود ولی استراحت کردم تا حالم بهتر بشه و دوباره ادامه بدم. الان دارم به بدنم و روحم استراحت میدم حتما میخوام باز هم ivf کنم ولی در کنارش کارهای فرزندخواندگی رو هم دارم میکنم. اصلا برام مهم نیست و راضیم که تخمک اهدایی، اسپرم اهدایی یا جنین اهدایی بگیرم. به خدا گفتم من همه درها رو باز میذارم از هر راهی که میخوای به من بچه بده

اینها رو گفتم که بهت بگم زود تسلیم نشو …

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزا ...

مباااااااارکت باشه خواهرگلم خیلی برات خوشحالم ازته دلم از خدا میخام دل تک‌تک بچه های نی نی سایت شاد بشه و مامان بشن🤲.ممنونتم که برام دعاکردی عزیزدلم خداروشکر که مامان شدی سارای عزیزم😘

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.
مکمل ها مون منیزیم داره اکثرا پرگنالر و ...همه دارن اما نمی دونم میشه جدا خورد یا نه ؟

مننون عزیزم از جوابت من که فعلا مکمل فقط فموبرا استفاده میکنم  ...حالا برم نگاه کنم ببینم داخلش داره یا نه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
حتی یه رگه ی خیلی کم خون و درد کمر وشکم مثل پریودی.خاهش میکنم عزیزم.منو تا۳۳هفته یعنی۴روز بستری کردن ...

اخی عزززم .....مگه ای وی اف زایمان طبیعی داره؟ ...تازه دو قلو هم بودین......وای عزززم سخت بود؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم فکر نکنم فایده داشته باشه چون من بخاطر پا دردم یه دوره منیزیم خوردم ولی سرویکسم ثابت بود بهتر ...

عززیم تو چن هفتگی منیزیم خوردی؟....

تست تکمیلی غربالگریه ، معمولا میگن nipt برای اطمینان بیشتر انجام بشه ولی اصلا نگران نباش ، دیر هم‌نم ...

فدات شم عزیزم این همون سلفری هست دیگه؟