2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست
عزیزم یعنی تعیین جنسیتی ها هم اکثرا بار اول مثبت میشدن. 

بله اتفاقا من هی پیش خودم میگفتم اینا چون تعیین جنسیتن و مشکلی ندارن بار اول شدم شاید من نشم. خودتون انشالله حضوری برید ببینید و صحبت کنید

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بله من مطبش میرم تا دلت بخواد واسه تعیین جنسیت میاین پیشش. من از تیر تا ماه پیش هر وقت میرفتم مطب از ...

عزیزم گفتی از تیر پیش خانم دکتر میری 

کی مثبت شدی. 

میخوام ببینم پروسش چند ماهه

میشه دوستیمو یبول کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا جان امپول میزنی یا شیاف با چه دوزی میزنی؟ راستی میگی انتقالت کی بود میخام ببینم چقدر باهم فاص ...

من دوتا امپول پروژسترون توی یه سرنگ میزنم. ۶ دی انتقال دادم. تو چندم انتقال دادی

من تو این هفت سال دکتری به با سوادی ایشون ندیدم وتا اخر عمرم مدیونشم. من انتقالم اسفندماه بود داروها ...

چیکا جان شما شیاف داشتی یا امپول؟

با چه دوزی بود؟

تا اخر بارداری داشتی؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
آره عزیزم دیگه باید یه عالمه دو دوتا چهارتا کنی منم یه روزی دقیقا توی شرایط الان تو بودم 

خیلی سخته خداکنم هیچکی تو این شرایط نباشه واقعا من اینچندروزا خواب وخوراک ندارم همش توفکر یه دکتر دیگم وقتیم میخوابم همش خواب دکتر میبینم😕این راه دور بودنم برام عذابی شده صبحی داشتم به همسرم میگفتم کاشکی خونمون تهران بود اینقد عذاب نمیکشیدم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزا ...

بسلامتی عزیزم مبارک باشه خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم براتون انشالله بسلامتی بغلش کنی مامان زیبا

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
عزیزم گفتی از تیر پیش خانم دکتر میری  کی مثبت شدی.  میخوام ببینم پروسش چند ماهه میشه دو ...

من دقیقا خرداد رفتم پیشش و ال دی و امپول سینافکت بهم دادن یک ماه بعدش امپولای اصلی شروع شد و تیر تخمک کشی شدم. عزیزم من چون کیست آندومتریوز داشتم دوتا امپول زدم که حدود ۵ ماه پریود نشدم و گرنه دو ماه بعد تخمک کشی میتونستم انتقال بدم اگه سالم بودم.

خیلی سخته خداکنم هیچکی تو این شرایط نباشه واقعا من اینچندروزا خواب وخوراک ندارم همش توفکر یه دکتر دی ...

آره عزیزم درکت میکنم دقیقا منم همینجور بودم یعنی تا دکترم رو انتخاب نکرده بودم کلا داغون بودم. انشالله خدا بهترین رو سر راهت بذاره

من دوتا امپول پروژسترون توی یه سرنگ میزنم. ۶ دی انتقال دادم. تو چندم انتقال دادی

منم دوتا امپول تو یه سرنگ

من ۲ دی

پس فرقی باهم نداریم زیاد😍

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام به روی ماهت عزیزم قربون محبتت ممنونم. انشالله به حق فاطمه زهرا نی نیت رو صحیح و سلامت بغل کنی. ...

ممنون مهربون🙏😘 سلامت باشی گلم، انشاءالله خودتم همینطور عزیزم😍💖💖💖

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست