2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
واااای ینی میشه خدااا یا  مرسی از این همه امید خدا وند نینی تو و خودتو حفظ کنه حاجت روا بشی م ...

اره گلم چرا نشه فقط مثبت فکر کن حتما میشه احتمالا یکم دیرتر لانه گزینیت انجام شده من یقین دارم میشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیز دلم. انشالله خودتم چند روز دیگه با بتای تپل خوشحالم کنی 😍😍😍😍

مبارکه سارا جوننننن خداروشکررر که مثبت شدی . بعدا بگو چیا خوردی از چند ماه قبل انتقال  روزای انتقال چه کارا کردی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
چیکا جون شما هم تو بارداری انوکسا و آسپرین داشتی؟ آسپرین رو چه موقع برات قطع کردن؟

اره گلم. اسپرین نداشتم انوکسا داشتم. انوکسا ۶ هفته بخاطر خونریزی قطع کرد ۲۱ هفته ازم یسری ازمایش خواست دوباره شروع کرد تا ۲ روز قبل از زایمان زدم

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم منم پلی کیستیک بودم. 

واقعا.عزیزم شما نظرت چیه راجب دکتر اسرافیلی؟؟چه داروهایی بهتون دادن؟؟سیکلتون چطور بود؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

سلام دوستان دکتر برا من سرم آی وی آی جی نوشته گفت برم هلال احمر بگیرم رفتم گفتن ما نداریم باید زنگ بزنی۱۹۰ هر چی زنگ میزنم کسی جواب نمیده الان چه کنم؟ کسی اطلاعی داره؟

😍😍خدایا شکرت
واقعا.عزیزم شما نظرت چیه راجب دکتر اسرافیلی؟؟چه داروهایی بهتون دادن؟؟سیکلتون چطور بود؟؟

من تو این هفت سال دکتری به با سوادی ایشون ندیدم وتا اخر عمرم مدیونشم. من انتقالم اسفندماه بود داروهام زیاد یادم نیست😢😢همین اچ ام جی و سینال اف و اینا بود پردنیزولون هم داشتم

خداياشكرت....❤️ 
نه ۳بار تخمک کشی و ۳بار انتقال، اگه برم دکتر بار چهارم میشه

عزیزمم کدکم شهری دکترت کیه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من تو این هفت سال دکتری به با سوادی ایشون ندیدم وتا اخر عمرم مدیونشم. من انتقالم اسفندماه بود داروها ...

پس شما که اینطوری تعریفش میکنید دیکه جای شکی نیست خودمم نظراتی دربارش بودو خوندم اکثرا همه تعریفشو کرده بودن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
والله تهران دکتر زیاد داره وهشونم نسبتا خوبن هم تعریف خوب دارن هم بد ادم میمونه توش که کدومو انتخاب ...

آره عزیزم دیگه باید یه عالمه دو دوتا چهارتا کنی منم یه روزی دقیقا توی شرایط الان تو بودم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مبارکه سارا جوننننن خداروشکررر که مثبت شدی . بعدا بگو چیا خوردی از چند ماه قبل انتقال  روزای ان ...

مرسی دوستم ممنونم انشالله به زودی روزی خودت. چشم حتما میگم راستی چندتا جنین شد گلی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم منم پلی کیستیک بودم.  

چیکا جون منم پلی کیستیک بودم بخاطر همین از قبل انتقال متفورمین میخوردم تا همین الان دکتر گفت یک هفته نصف بخورم و بعد قطعش کنم شماهم میخوردی متفورمینو اگه اره چند هفته قطع کردی

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
آره عزیزم دیگه باید یه عالمه دو دوتا چهارتا کنی منم یه روزی دقیقا توی شرایط الان تو بودم 

سارا جان امپول میزنی یا شیاف

با چه دوزی میزنی؟

راستی میگی انتقالت کی بود میخام ببینم چقدر باهم فاصله داریم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم