2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047306 بازدید | 684586 پست

سلام دوستای خوبم

امروز روز ۱۴ انتقالمه

صبح خیلی گرسنم بود ب شوهرم گفتم یکم حلیم بگیره جاتون خالی

اورد دیدم روش پر کنجده

همه رو زدم کنار از داخلش برداشتم خوردم اما باز ی مقدار کنجد قاطبش بود

آنقدر غذاب وجدان دارم میگم خودم دستی دستی انتقالمو منفی کردم چون کنجد طبعش گرمه😭😭😭

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
رو جفت چشمام عزیزم، الهی که سالم سلامت دختر گلت و به دنیا بیاری عزیزکم

فدات مهربونم. نیلدا جون شما آمپول ریه بتامتازون زدی؟ اگه اره چندتا و چجوری زدی من میخوام تو خونه همسرم برام بزنه بعدش حال بدی به آدم نمیده؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که فاکتور سی دی ۱۹ بالا بود انوکسا رو ۲۰ هفته قطع کردم  شیافو ۲۵  اسپرینم گفته ۲۸

اااا من تا پایان انوکسا رو دارم برای من فاکتور انعقادیم لب مرز بود یعنی بالا هم نبود پایینم نبود. ایشالله که خیره برات عزیزدلم الهی که تا پایان بارداری خوبی داشته باشی و دختر نازتو سالم بغل بگیری و به موقع🥰😇

اره عزیزم منم چهارتا زدم همسرم برام زد. بعدش گرگرفتگی و یکم تنگی نفس داشتم و اینکه سه روز قندم بالا ...

اا باید چکار کرد که بتونم کنترل کنمش؟ یعنی قابل کنترل هست یا نه میادو بعدشم خودش اوکی میشه؟ 

آخه دکتر هیچی بهم نگفت از عوارضی که داره فقط گفت هر 12ساعت بزن.

سلام دوستای خوبم امروز روز ۱۴ انتقالمه صبح خیلی گرسنم بود ب شوهرم گفتم یکم حلیم بگیره جاتون خالی ...

نه عزیزم هیچ اتفاقی نمیفته خیالت راحت راحت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من یکسال مام میرم ویزیت سونو ۵۲۶ با هم تو چجوری میگی این قیمت اشتباه میکنی عزیزم

سلام

عزیزم فقط سونو اول ۴۰۰ و خورده ای که با ویزیت میشه همونی که شما گفتی. اگر پرونده داشته باشی،  سونوهای بعدی میشه ۱۴۰ با ویزیت ۲۵۰ میشه

یعنی شما هر دفعه بالای ۵۰۰ دادی. ای وای

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
وای عزیزم بهترین خبری بود که میتونستی بدی کلی شدلم شاد شد ایشالا به سلامتی و دل خوش طی کنی این دوران ...

قربونت برم مامان مهربون ببخش بردمت توی فکر. ممنونم عزیزم انشالله به حق فاطمه زهرا نی نیتو صحیح و سلامت بغل کنی عزیزم. ممنونم خوش قلب مهربون خودمم هنوز باورم نشده برام دعا کنید قلبشم ببینم❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سارا جون دکتر اسرافیلی برای منکه پلی کیستیکم چطوره؟؟کسی اونجا دیدی که از شهرستان بیاد؟؟اونای که پلی ...

بله عزیزم اتفاقا بیشتر مشابه شما دیدم و خیلی خوبه تازه. اوه اینقد مریض از شهرستان داره که نگو بروجرد. شمال. عراق. سنندج. هلند. انشالله بهترین نتیجه رو بگیری

ای جانممم چه خبر خوبی سارا جون بسلامتی و دلخوشی گوارای وجودت ۸ماه باقی مونده رو عالی بگذرونی روزا ...

فدات شم خواهر خودم هنوز باورم نشده. مرسی از تجربیات اون مدت گفتی ممنونم عزیزم. انشالله خودتم نی نی نازمون رو صحیح و سلامت بغل کنی. ممنونم از دعاهای قشنگت ❤❤❤❤

قربونت برم  آخه من شماها رو نداشتم چیکار میکردم سارا منم خیلی دوست دارم،زیاااااد❤❤❤ دلم به د ...

الهی من قربونت برم من ندیده از ته قلبم دوست دارم خدا جواب صبرتو میده کم نیار اینو منی بهت میگم که خیلی سختیا توی زندگیم کشیدم قربونت برم. منتظر خبرای خوبتم بیصبراته😚😚

مامان شدن گوارای وجودت عزیزم😍😍😍😍 من انقدر منتظر بارداری شماها بودم یادته یبار گفتم نصفه شب تو خ ...

قربونت برم من 😍😍😍😍😍 دوست قدیمی مرسی عزیزم‌. 

بلهههههه خوبم یادمه اون شب مگه من دیگه خوابم برد اینقد که ذوق کردم همیشه یاد حرفت بودم. انشالله به حق علی آلاء هم مامان میشه اینبار و همه منتظرا. 

انشالله این چند روز هم به سلامتی بگذرونی و صحیح و سلامت نی نی هامونو به دنیا بیاری. ❤❤❤❤❤❤❤

الهی من قربونت برم من ندیده از ته قلبم دوست دارم خدا جواب صبرتو میده کم نیار اینو منی بهت میگم که خی ...

ممنون فدات شم❤❤❤❤❤انشااالله

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد