2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
مرسی عزیز دلم از صبح خیلی بهتر شدم دعا کن 

سارا جون منم یه موقع هایی درد پریودی دارم البته خیلی گرفتگیش  کوتاهه شاید چند ثانیه باشه و ول میکنه بیشتر به پهلو چپ بخواب . به دکترم گفتم گفت از این هفته به بعد ممکنه اینجوری باشه شاید یه روزایی دیرتر هم ول کنه یه قرصی هم بهم داد گفت تو خونه داشته باش هر زمان درد داشتی بخور من الان 29 هفته ام گلم. نگران نباش فکر کنم کلا طبیعیه این دردای ریز اگه خدای نکرده طولانی بود حتما با دکترت مشورت کن.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
مرسی قربونت برم به خدا که نمیدونم چه جوری محبتایی که بهم کردی رو جبران کنم واقعا ازت ممنونم منو همسر ...

عزیزم خیلی تبریک میگم.  امیدوارم همه چیز عالی پیش بره برات سارا جان

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی تبریک میگم.  امیدوارم همه چیز عالی پیش بره برات سارا جان

ممنونم عزیز دلم. انشالله خودتم چند روز دیگه با بتای تپل خوشحالم کنی 😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنونم عزیز دلم. انشالله خودتم چند روز دیگه با بتای تپل خوشحالم کنی 😍😍😍😍

قربونت بشم ممنون مهربونم. 💓

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بله عزیزم اتفاقا بیشتر مشابه شما دیدم و خیلی خوبه تازه. اوه اینقد مریض از شهرستان داره که نگو بروجرد ...

ساراجون حالا نظرت چیه؟؟من دیگه گیج شدم بخد.جنین شناسشون چطوره خوبه؟؟من ایمنیم مشکل دارما.لطفا اگه میتونی راهنماییم کن نمیدونم مرکزمام خوبه یا بیام اسرافیلی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من یه مدت کاملا همه حس هام خوابید وگرنه اذیت میشدم سعی کن بهش فک نکنی تا آزمایش ندادی ارضا نشو

منم الان هفته ی ۸هنوز رابطه نداشتم میترسم اتفاقی بیفته

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
ساراجون حالا نظرت چیه؟؟من دیگه گیج شدم بخد.جنین شناسشون چطوره خوبه؟؟من ایمنیم مشکل دارما.لطفا اگه می ...

من خودم به شخصه میرفتم پیش دکتر اسرافیلی چون منم خودم قبل اینکه شروع کنم سه تا گزینه داشتم مطب دکتر انصاری. دکتر اسرافیلی. و مرکز مام که حقیقتا خیلیا رو دیدم مام بازم راضی نبودن با وجود تعریفایی که ازش میکنن ترجیح دادم برم اونجام من روز انتقال با جنین شناس عرفان حرف زدم خیلیییی راضی بودم. عزیزم میتونی یه سری یه جوری تنظیم کنی که هم مام نوبت بگیری هم پیش دکتر اسرافیلی با هر دو ویزیت بشی ببینی از کدوم حس خوب میگیری و چه برنامه ای برات میریزن بعد انتخاب کنی 

من خودم به شخصه میرفتم پیش دکتر اسرافیلی چون منم خودم قبل اینکه شروع کنم سه تا گزینه داشتم مطب دکتر ...

ممنونم عزیزدلم اره باید همینکارو کرد خداکنه بتونم تصمیم درستی بگیرم چون واقعا جای اشتباه دیگه ندارم

ای جانممم چه خبر خوبی سارا جون بسلامتی و دلخوشی گوارای وجودت ۸ماه باقی مونده رو عالی بگذرونی روزا ...

سپیده جون سلام شما آمپول ریه بتامتازون زدین؟ بعد زدنش عوارضی داشت براتون؟ چندتا زدین میشه راجع به تجربتون بهم بگید؟ ممنونم🥰

اره عزیزم منم چهارتا زدم همسرم برام زد. بعدش گرگرفتگی و یکم تنگی نفس داشتم و اینکه سه روز قندم بالا ...

چیکا جون شما هم تو بارداری انوکسا و آسپرین داشتی؟ آسپرین رو چه موقع برات قطع کردن؟

ممنونم عزیزدلم اره باید همینکارو کرد خداکنه بتونم تصمیم درستی بگیرم چون واقعا جای اشتباه دیگه ندارم

انشالله عزیزم منم واقعا دیگه جای اشتباه نداشتم به همین خاطر میگم عجله نکن اول دکتر خوبی پیدا کن نه اینکه فقط بخوای دوباره شروع کنی.❤❤

سلام دوستان عزیزم خوبین؟من چهارشنبه که بتا دادم 54 بود جمعه باید تکرار میکردم که آزمایشگاه بسته بود ...

مبارک باشه مامان خوشکل انشالله بسلامتی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
اا باید چکار کرد که بتونم کنترل کنمش؟ یعنی قابل کنترل هست یا نه میادو بعدشم خودش اوکی میشه؟  آ ...

اره بابا قابل کنترله من شیرینی جات و‌شوری نخوردم خودش اوکی شد از عوارض امپوله شاید روی تو این عوارضو‌ نداشته باشه

خداياشكرت....❤️ 
انشالله عزیزم منم واقعا دیگه جای اشتباه نداشتم به همین خاطر میگم عجله نکن اول دکتر خوبی پیدا کن نه ا ...

والله تهران دکتر زیاد داره وهشونم نسبتا خوبن هم تعریف خوب دارن هم بد ادم میمونه توش که کدومو انتخاب کنه