2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
چیکا جان فکر نمیکنم من هیچ علائمی ندارم جنینامم خوب نبوده😔

مگه به علائم داشتنه؟ اینجا چندین نفرو داشتیم با گرید سی مامان شدن. دلتو به خدا بسپار فداتشم نذر زیادت عاشورا و حدیث کسا کن انشالله بهترینا برات اتفاق میوفته

خداياشكرت....❤️ 
ساراجونم هرموقع اینجوری میشی یه لیوان اب بخور با یه چیز شیرین به پهلوی چپ دراز بکش دردت بهتر میشه نگ ...

مرسی عزیز دلم از صبح خیلی بهتر شدم

دعا کن 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارای قشنگم مامان شدنت هزاربار مبارک باشه دخترخوش قلب مهربون الهی این دورانو بدون ذره ای استرس بگذرو ...

مرسی قربونت برم به خدا که نمیدونم چه جوری محبتایی که بهم کردی رو جبران کنم واقعا ازت ممنونم منو همسرم روزی نیست که دعات نکنیم. انشالله دومادی گل پسرت عروس شدن گل دخترت فدای محبتت مرسی عزیز دلم که اینقد ماهی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وای نازنین جونم دیدی انتظارم تموم شد خواهر قربونت برم مرسی عزیزم فدای دل مهربونت انشالله خودتم به سل ...

مبارکت باشه عزیزم 

ممنونم ازت انشالله که خودتم بارداری راحتی داشته باشی گلم 

مواظب خودت و نی نی باش 😘😘♥️♥️

سارا خدا داداشت رو رحمت کنه هر لحظه منتظر بودم بیای و خبر بارداریت رو بدی قربونت برم،انقدر با پیام ...

قربونت برم ممننونم خدا عزیزاتو برات حفظ کنه. خیلی دلم گرفت گریم گرفت الهی فدای دل شکستت بشم جای تو نیستم ولی منم سختی کشیدم الهی که به زودی زود خدا جواب صبرتو یه جوری یه لحظه ای یه جایی که فکرشو نمیکنی میده که اشک شوق میریزی. امید داشته باش همه چی درست میشه من دلم روشنه حالا ببین جان دلم. خیلی دوست دارم خیلی 

واقعاا امیدی ندارم خداا بد جایی دستمو ول کرد 😔 یادم نمیره هیچوقت تو رویان روضه حضرت فاطمه پخش شد ر ...

حق داری عزیزه دلم خیلی سخته همه این روزای سخت و گذروندیم منم وقتی بعد اون همه امپول و دوا و دارو رفتم و دکتر گفت یدونه تخمک داری دنیا رو سرم خراب شد زنگ زدم به مامانم پشت تلفن کلی گریه کردم قشنگ درکت میکنم ناامیدی که همسرم داشت و به روم نمیاورد همه ی اینا عذابم میداد ولی خدا خودش به موقعش جواب این همه صبر و سختی و بهت میده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
من چرا اشکم دراومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟مبارکه عزیزم خیلی خوشحال شدم انشالله صحیح و سالم بیاد تو بغلت دیگه به هیچ ...

وای ندا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دیدی منم مامان شدم من باورم نمیشه به خدا. قربون چشمات برم چرا همتون اینقد خوبید خدایا هیچ زنی رو در حسرت فرزند نذاره. قربونت برم چشم حتما دعا کن قلب قشنگش هم تشکیل بشه هر مرحلش یه نگرانیه البته که سپردم به خدا راضیم به رضاش. خیلی عزیزی خدا پسرتو برات حفظ کنه 

حق داری عزیزه دلم خیلی سخته همه این روزای سخت و گذروندیم منم وقتی بعد اون همه امپول و دوا و دارو رفت ...

انقد مامانم اون روز پشت تلفن برام گریه کرد 😔

خسته ام خسته 

برام دعا کنین عزیزم 

ان شالله حاجت روا شی

وای ندا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دیدی منم مامان شدم من باورم نمیشه به خدا. قربون چشمات برم چرا همتون ای ...

اره عزییییزه دلم مامانیه قشنگ.فداتشم عزیزه دلم قلب قشنگ و کوچولوشم تشکیل میشه و میری میبینی صداشم میشنوی فقط و فقط آرامش داشته باش آهنگ های شاد گوش کن دعا بخون و به هیچی فکر نکن.سونو بعدیت کیه؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزا ...

ای جااانم خیلی خیلی مبارک باشه انشاالله بسلامتی این نه ماه رو بگذرونی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
انقد مامانم اون روز پشت تلفن برام گریه کرد 😔 خسته ام خسته  برام دعا کنین عزیزم  ا ...

عزیزم منم خودم ۴ روز انتقال دادم و هیچ علائمی ندارم

با این که شرایط من خیلی هاد تر از شماس

ولی یه لحظه دلم شکست با دیدن پیام هاتون

الهی که به حق ام البنین و اولادش 

حصرت عباس مثبت بشی و دلت شاد شه

منم دعا کن گلم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
انقد مامانم اون روز پشت تلفن برام گریه کرد 😔 خسته ام خسته  برام دعا کنین عزیزم  ا ...

عزیزم منم خودم ۴ روز انتقال دادم و هیچ علائمی ندارم

با این که شرایط من خیلی هاد تر از شماس

ولی یه لحظه دلم شکست با دیدن پیام هاتون

الهی که به حق ام البنین و اولادش 

حصرت عباس مثبت بشی و دلت شاد شه

منم دعا کن گلم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩