2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047465 بازدید | 684604 پست

خانما کسی بوده همون اوایل بارداری خارش بگیره

من کل بدنمو انگار پشه گزیده باشه جاش قرمز میشه میخاره

توروخدا اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
ببخشید من چندتا سوال داشتم از شما اول اینکه الان نماز نشسته میخونید یا سرپا؟ دوم اینکه اگه ذکر خاص ...

سلام سوگل جان

من از اول نمازم را معمولی خوندم

الحمدالله لک بینی نداشتم.اگر نداری کامل بخون ، سعی کن حساس نباشی. این همه نوبت دکتر وفلان و فلان میایستیم، حالا برای یه نماز بگیم نمیشه ایستاد‌ . البته  هر کی وضعیت خودش را بهتر میدونه. اگر کسی شرایطش را نداره خوب مسلما باید رعایت کنه

ذکر هم دوره ای عوض میکنم

الان یه ذکر استغفار هست خیلی خیلی خیلی بهم آرامش میده

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ 

یه ذکر توسل هم هست عالیه 

یا الله ، یا محمد، یا علی ،یا فاطمه ، یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی

روزی ۷۰ بار

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیلدا جون با شیشه بهش میدی؟ بعد راحت سینه خودتو میگیره؟ من از الان دارم فکر میکنم اگر شیرم کم بود ...

عزیزم فقط 1 وعده اخر شب اونم تو خواب بهش میدم، 3روز اول که شیر نداشتم اشتباه کردم با شیشه دادم بعد دیگه سینه امو نمیگرفت، خیلی اذیت شدم تا دوباره سینه بگیره، گولش میزدم شیشه رو میذاشتم تو دهنش میگرفت میکشیدم بیرون سریع سینه امو میذاشتم اینجوری شد که دوباره سینه امو گرفت خداروشکر 

حتما شیشه شیر اونت یا چیکو یا دکتر براون بگیر اینا خیلی خوبن شکل سینه مادرن سرشیشه هاش 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مبارک باشه گلم ایشاالله ک صحیح و سالم باشین جفتتون  خیلی خوشحال شدم برات عزیزم💜💜💜💜💜

فدات شم گلم ممنونم. مبارک خودتم باشه مامان خانوم‌اصلا نگران نباش مطمئنم همه چی برات خوب پیش میره خدا رو هزاران بار شکر که مامان شدی گلم‌😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیز دلم😭😭💞💞💞💞 خدارو هزار مرتبه شکر خیلی تبریکککککک میگم عزیز دلم  الهی که به سلامت ...

الهی قربون چشمات برم نیلوجونم به ارواح خاک داداش نازم‌میخواستم تگت کنم بگم خیلییییی ویژه به یادت بودم ولی گفتم بقیه دوستامون ناراحت نشن اون لحظه که توی صفحه داشت نشونم میداد برات دعا کردم چون میدونم خیلی سختی کشیدی. منتظر خبرای خوبتم از خدا میخوام که دلتو شاد کنه 😘😘😘😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚❤❤❤

مبارکت باشه مامان خانومی عزیزم ایشالا بدون استرس و سلامتی سپری کنی بارداریتو نی نی خوشگلاتو بغل کنی& ...

قربونت برم دوست جونم مرسی عزیزم انشالله خودتم تا چند روز آینده خوشحالم میکنی فدات شم الهی آمین ❤❤

برای منم آسپرین رو گفت قطع کن ولی خوب من انعقادیم قبل بارداری داده بودم لب مرز بود الان یادم رفت یاد ...

من که فاکتور سی دی ۱۹ بالا بود

انوکسا رو ۲۰ هفته قطع کردم 

شیافو ۲۵ 

اسپرینم گفته ۲۸

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم برو یه nst بده، البته اول یکم استراحت کن اگه بهتر نشدی و ادامه داشت حتما برو

مرسی عزیزم استراحت کردم بهتر شدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الهی قربون چشمات برم نیلوجونم به ارواح خاک داداش نازم‌میخواستم تگت کنم بگم خیلییییی ویژه به یادت بود ...

سارای قشنگم مامان شدنت هزاربار مبارک باشه دخترخوش قلب مهربون الهی این دورانو بدون ذره ای استرس بگذرونی و نی نی خوشگلمونو بسلامتی بغل کنی🥰🥰😍😍😘😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 
الهی قربون چشمات برم نیلوجونم به ارواح خاک داداش نازم‌میخواستم تگت کنم بگم خیلییییی ویژه به یادت بود ...

سارا خدا داداشت رو رحمت کنه

هر لحظه منتظر بودم بیای و خبر بارداریت رو بدی

قربونت برم،انقدر با پیامت حالم خوب شد

اما اشکام همینجوری میاد

خیلی سختی کشیدم هر روزم شده سونو و دکتر

اما دلم به دعاهای شما دوستای خوبم گرمه

الان با همین پیامت کلی نور امید تو دلم روشن شد

الهی که بارداری شیرین و پر از حسای خوب داشته باشی سارای مهربونم😍😍❤❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزا ...

من چرا اشکم دراومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟مبارکه عزیزم خیلی خوشحال شدم انشالله صحیح و سالم بیاد تو بغلت دیگه به هیچی فکر نکن و بدون استرس از مامان شدنت لذت ببر

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏