2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047306 بازدید | 684586 پست
درسته مثل اینکه قطع یهوش ریسک داره والا من به قطع هیچکدوم از داروهام راضی نیستم خخخخ استرس میگیرم بی ...

دکتر منم گفت ۲۸ هفته تمام اسپرینو قطع کن

شیافمم ۲۵ هفته قطع کردم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزا ...

ای خداااااااااایاا هزاران مرتبه شکرت 

مبارکت باشه عزیز دلم انشالله که نی نی رو به سلامتی بغل میگیری انشالله که روزا وشبای قشنگی برات رقم بخوره و بارداری راحتی رو پشت سر بزاری

خدایا شکرت عزیزم خیلی خیلی برات خوشحال شدم😭😭😭🙏🙏🙏🙏♥️♥️♥️

ای خداااااااااایاا هزاران مرتبه شکرت  مبارکت باشه عزیز دلم انشالله که نی نی رو به سلامتی بغل م ...

وای نازنین جونم دیدی انتظارم تموم شد خواهر قربونت برم مرسی عزیزم فدای دل مهربونت انشالله خودتم به سلامتی زایمان کنی جونم خیلی ممنونم جون دلم 😘😘😘😘😘😘

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم تبریک میگم مامان شدنتو به سلامتی انشالله خیلی برات خوشحالم خدا رو شکر. بله منم مامان شدم ...

خبر خوشی بود

من امروز رفتم سرکار

خیلی فشار کاریم بالاست

خیلی نگرانم

😉

دکتر منم گفت ۲۸ هفته تمام اسپرینو قطع کن شیافمم ۲۵ هفته قطع کردم

برای منم آسپرین رو گفت قطع کن ولی خوب من انعقادیم قبل بارداری داده بودم لب مرز بود الان یادم رفت یادآوری کنم که آزمایشم اینجوری بوده البته من انوکسا دارم باز، 

شیافم برای من تازه قطع شد

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
@زرشک_۳     سلام خانومی من چند روزی نبودم از دکتر اسرافیلی خیلی راضیم بله تازه با ایشون ...

عزیزم میری مطبشون. کسایی که میان برای ای وی اف. 

اکثرا بار اول مثبت میشن؟؟ یا اطلاعی نداری؟ 

تعیین جنسیت هم انجام میدن. ایا کسی رو دیدی تعیین جنسیت پیشش انجام بده و مثبت شه

ممنون میشم جواب بدی

سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزا ...

سلام ساراجون .این چند وقت همش منتظر پیامت بودم و فقط به خاطر تو به تاپیک سر میزدم 

تبریک میگم عزیزم .خدا رو هزاران مرتبه شکر که نتیجه زحماتت رو دیدی 

از خدا میخوام که بارداری راحتی پشت سر بزاری و نی نی رو به سلامتی در آغوش بگیری مامان مهربون 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

وای مبارکت باشه خیلی برات خوشهال شدم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
عزیزم مرسی جواب دادی.  بار اول مثبت شدی.  چند سالتونه.

یه بار ابن سینا میکرو کردم منفی شدم بعد رفتم پیش ایشون از نو شروع کردم و بار اولم مثبت شدم با وجود کیست آندومتریوز.

۳۲ سالمه 

خبر خوشی بود من امروز رفتم سرکار خیلی فشار کاریم بالاست خیلی نگرانم

ممنونم. عزیزم اصلا نگران نباش نی نی جاش خوبه خیالت راحت استرس خودش بدتره. خدا برات حفظش کنه 

عزیزم میری مطبشون. کسایی که میان برای ای وی اف.  اکثرا بار اول مثبت میشن؟؟ یا اطلاعی نداری؟&nb ...

بله من مطبش میرم تا دلت بخواد واسه تعیین جنسیت میاین پیشش. من از تیر تا ماه پیش هر وقت میرفتم مطب از هر کی میپرسیدم بار اول مثبت شده بودن. فقط روز انتقال یه خانومه پیشش انتقال فرش داده بود منفی همین یه نفر رو دیدم. توی همین تاپیک هم بچه ها باهاش مثبت شدن که منم رفتم خیلیییی کار بلده شک نکن