2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
الهی فدات شم مهربونم ....ممنون که گفتی.....حالا دیروز رفتم سونوی ان تی با واژتال گفت ۲۸ هست ...ولی ه ...

حتی یه رگه ی خیلی کم خون و درد کمر وشکم مثل پریودی.خاهش میکنم عزیزم.منو تا۳۳هفته یعنی۴روز بستری کردن ودقیقا ۳۳هفته کیسه ابم پاره شد وبه اجبار زایمان طبیعی کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم دلم قربون خوشحالیت قربون دل مهربونت ممنونم انشالله الهی آمین. سارای عزیزم‌انشالله به سلا ...

قربونت برم خیلی ممنونم مهربونم

الهی شما هم نی نی رو سالم بغل کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
از داداشم و پگاه چخبر ؟ من نتونستم تایپیک رو بخونم.

داداشم شکر خدا مثبت شد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ساک بارداری رو کی میشه رفت سونو؟؟؟منم نمیدونم کی برم. انوکسا هم باید تجویز کنه.لازمه حتما برم دکتر

بتای بالای ۱۵۰۰ ساک دیده میشه

دفع پروتیین ۲۴ ساعته نشون میده. ازمایش انزیم کبدی و پلاکت نشون میده اینارو نگفتم که استرس بگیری گ ...

من امروز رفتم دکتر گفتم دفع پروتئین 24 ساعته برام بنویسن

ممنون عزیزم بابت اطلاع رسانیت

خواهرای گلم من شوهرم توی سایت المانی خونده که نصرف منیزیم باعث بلند شدن سرویکس میشه ...من امروز به د ...

عزیزم فکر نکنم فایده داشته باشه چون من بخاطر پا دردم یه دوره منیزیم خوردم ولی سرویکسم ثابت بود

بهتره سر خود استفاده نکنی

عزیزم من که میرفتم مصطفایی باردار های مشایخی رو قبول نمیکرد و ویزیت نمیکرد باید با همون مشایخی ویزیت ...

وای ساراجان من هر چی زنگ زدم رویان جواب ندادند دیگه اینترنتی با مصطفایی وقت گرفتم

اگه قبول نمیکنه این همه راهو نرم😥

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
وای ساراجان من هر چی زنگ زدم رویان جواب ندادند دیگه اینترنتی با مصطفایی وقت گرفتم اگه قبول نمیکنه ا ...

من چندین بار رفتم قبول نکردن بهم نوبت دادن واسه یروز دیگه با مشایخی

زنگ بزن رویان دوباره داخلی ۱۲۱۵ اینقدر زنگ بزن تا جواب بدن

یا ببین مشایخی چه روزی هست برو بگو باردارم لکه بینی دارم قبول میکنن

من چندین بار رفتم قبول نکردن بهم نوبت دادن واسه یروز دیگه با مشایخی زنگ بزن رویان دوباره داخلی ۱۲۱۵ ...

باشه گلم

پس فردا صبح زنگ‌میزنم

ممنون گفتی الکی این راهو نرم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
باشه گلم پس فردا صبح زنگ‌میزنم ممنون گفتی الکی این راهو نرم

فدات شم😘

سلام به روی ماه تک تکتون به لطف خدای بزرگ من مامان سارای واقعی شدم خدا رو هزاران بار شکر میکنم عزیزا ...

@زرشک_۳    

سلام خانومی من چند روزی نبودم از دکتر اسرافیلی خیلی راضیم بله تازه با ایشون مثبت شدم خدا رو شکر 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
از داداشم و پگاه چخبر ؟ من نتونستم تایپیک رو بخونم.

سلام عزیزم تبریک میگم مامان شدنتو به سلامتی انشالله خیلی برات خوشحالم خدا رو شکر.

بله منم مامان شدم . اگه منظورت نگاره اونم مثبت شده خدا رو هزاران بار شکر 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤