2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047458 بازدید | 684604 پست
تا الان که روز 14سیکلمه بیشتر ازیه تومن سونو و دارو شده بقیشم روز انتقال میگم بهت

ممنونم عزیز دلم. بیشتر منظورم همون انتقاله که بدونم اون روز چقد باید همراهم باشه. 10 تومن خییییییییلیه  خدا رحم کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
برای ما اینطوره چون بسختی بدست اوردیم دوستم با کفش پاشنه بلند تو ۶ ماهگی تو عروسی میرقصید 😀

اره واقعا دختر خاله من ۴ هفته دیگه زایمانشه پاشده رفته شیراز مسافرت

حالا من تا سر کوچه هم نمیریم هر چی استرس و خطر و سرویکس کوتاه هم هست واسه منه😢😢😢

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله ...تازه بعضی ها انتقال بیشتر میگرفتن من گفت ۴و نیم کنارم یه خانم ۵و نیم نمی دونم چرا ...

با بیهوشی نبود؟ من میخوام با بیهوشی باشه نمیدونم چقدم برا اون میگیرن.

به تعداد جنین هم ربط داره؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم کاش اصفهان بودی میتونستم بیام کمت. کم کم دارم پشیمون میشم ازدوقلو خواستن شوهرمم که ۳قلو میخوا ...

قربونت برم خوش قلب جان. چی بگم خواهر خودت ببین چه خبره دیگه😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
نگران نباش بخدا همش تنش های الکی میدن جاری من حامله اس اینقد بی خیال اونوقت ماها ملکه جون اروم باش م ...

اره منم الان هرکی با من حامله اس عین خیالشم نیست 😐 من هرروز انقدر دکتر و چکاب و داستان دارم اما بازم خداروشکر🤲🏻 دیگه پروسه اش همینه باید طی شه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اره عزیزم خدانخواست برام و منفی بود

خیییلی دلم شکست رکسانا جون. نمیدونم چرا خیلی به شما امید داشتم. نمیدونم چرا فک می کردم شما مثبت بشی امید من برا خودم بالا میره.

فقط میتونم دعا کنم خدا خیییلی زود بدون هیچ دردسری بدون اینکه خودت متوجه بشی نی نی بکاره تو دلت.

زنگ زدم جواب ندادن فردا نوبت دکتر دارم،،پام خیلی درد میکنه میگم عفونت نکنه تا فردا که برم ببینم دکتر ...

عزیزم الان از یه دکتر برات پرسیدم گفت اشکال نداره بخووره اما برا اطمینان فردا رفتی به دکترت بگو 

اره عزیزم خدانخواست برام و منفی بود

متاسفم عزیزم جنین داری ؟کاملا حالت میفهمم من دیگه جنین ندارم حال روحیم داغونه ولی مجبورم دوباره بلندشم و کم نیارم ..کاش خدا جواب این همه درد و سختی میکشیم بده و اینقدر شاد بشیم که این روزا رو فراموش کنیم 

برای ما اینطوره چون بسختی بدست اوردیم دوستم با کفش پاشنه بلند تو ۶ ماهگی تو عروسی میرقصید 😀

خوش بحالش😊 ، یکی از آشناهای ما تا آخر مجلس  با کفش پاشنه بلند رقصید ۸ ماهه باردار بود .

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم ازمایش ادرار هم نشون میده؟

دفع پروتیین ۲۴ ساعته نشون میده.

ازمایش انزیم کبدی و پلاکت نشون میده

اینارو نگفتم که استرس بگیری

گفتم یکی دوتا مقاله راجع به مسمومیت بارداری بخونید بد نیس...

😉