2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047372 بازدید | 684596 پست
به شما هم گفتن تا اخر بارداری هیدروکسی کلروین بخوری؟ امروز تماس گرفتم گفتن تا اخر باردای بخور دفه آخ ...

والا عزیزم من سه ماه پیش باهاش ویزیت شدم گفت بخور سه ماه دیگه بیا باید همین روزا برم باز ببینم چی میگه ولی فکر کنم تا آخرش باشه مال منم

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگار جون دوست منم بار اول ۲۰ بود بعد دوبرابر شد الانم ماشالله پسر ش بزرگ ....ان شالله قسمت توهم‌میشه ...

وای خدا از دهنت بشنوه گلم

خوشحال شدم اینو گفتی... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
نگار جون عزیزم انشالله بالاتر‌میره . عزیزم استرس نداشته باش مبارکت باشه . رنج آزمایشگاه چنده ؟

فدات بشم قشنگم

دعام کن

آزمایشم چند تا پست قبل گذاشتم عزیزم

قربووونت برم عزیزم. ان شاالله پس فردا اشک شادی بریزی گلم. ببوس مامان گلتو   .دلم برا مامانم تن ...

الهی خدا حفظش کنه مامانتو گلم

خداوند همه مادرهارو حفظ کنه... 

مرسی مهربونم 😢💋💜

نه چرا می خوای با بیهوشی ؟دردی نداره که ...والا نمی دونم چرا فرق داشت مال من فقط یه جنین بود

نه به خاطر دردش نیس. دفعه قبلی هم خیلی راحت بودم ازون لحاظ. من مشکلم استرس شدیدی هس که وقتی تو حالتی مث حالت معاینه قرار میگیرم بهم وارد میشه. استرس هم شدیدا سمه برا انتقال. فک کن من اصلا نمیتونستم پامو کنترل کنم رو اون قسمتی که پارو میذاریم. برا همین ترجیح میدم با بیهوشی و در ارامش انجام بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نگار جونم حتما میره بالا اصلا نگران نباش ایشالا 48 ساعت بعد که تکرار کردی دو برابر شده و دیگه خیالت ...

قربونت برم ایشاالله عزیزم 

توکل بر خدا... 💋 💋 💋 💋 💋 

التماس دعا عزیزم

ایشاالله به هر آرزویی دوست داری برسی... 

باشه چشم عزیزم امیدوارم گلم خوشحالم ک نیمچه مامان شدم حداقل☺️

نگار جان انشالله به همین وقت اذان تا پس فردا بتا دوبرابر بشع و نی نی ها جاشون رو سفت تر کن😍

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

میگم یه سوال فنی تخصصی 😅روم.نمیشخ جایی بپرسم بنظرم مسخرست ولی میدونم اگر اشتباه کنم.اذیتم.میکنن تیکه و طعنه خانواده شوهر

خانوما وقتی باردارن اولین روز مادر میشه برای روز مادر هم بهشون کادو میدن؟من خب دست و بال شوهرم.تنگه گفتم چیزی نخره ولی اگر باید برای روز مادر بخره بگین بدونم

چون جاریم و خواهر شوهرم اگر چیزی نخره یه تیکه میندازن

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
باشه چشم عزیزم امیدوارم گلم خوشحالم ک نیمچه مامان شدم حداقل☺️

نیمچه چیه اگه قرار بود نشی پایین بود اینجوری نیگا کن ان شالله چهار روز دیگه چندبرابر شده و بزودی ویار و حالتای بارداری رو تجربه میکنی😉

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
میگم یه سوال فنی تخصصی 😅روم.نمیشخ جایی بپرسم بنظرم مسخرست ولی میدونم اگر اشتباه کنم.اذیتم.میکنن تیک ...

هر طور شما و شوهرت دوس دارید . یه طوری رفتار کن بقیه به خودشون اجازه دخالت ندن. به بقیه چه  

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

نگار جان نذر کن و سعی کن آروم باشی

من برات یه نذر کوچولو میکنم. حتما بهم خبر بده

ان شاالله هر چی خیر خودت و شوهرت هس همون بشه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ