2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047311 بازدید | 684588 پست
سلام بچها سفالکسین۵۰۰ توبارداری ضرر نداره؟؟ امروز صبح از خونه دراومدم خوردم زمین بدجور زانوم زخم شد ...

عزیزم من نمیدونم اما یادمه دوستم عفونت گرفته بوددکتر انتی بیوتیکای خیلی قوی میداد بهش و خداروشکر مشکلی پیش نیومد

زنگ بزن مطب دکترت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ممنون میشم کل هزینه انتقالو بگی بهم. که در جریان باشم

تا الان که روز 14سیکلمه بیشتر ازیه تومن سونو و دارو شده بقیشم روز انتقال میگم بهت

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم کاش اصفهان بودی میتونستم بیام کمت. کم کم دارم پشیمون میشم ازدوقلو خواستن شوهرمم که ۳قلو میخوا ...

سلام بانو خوبی شما دوباره پانکچر کردی کدوم مرکز رفتی و چند تا جنین شد برات؟

عزیزم من نمیدونم اما یادمه دوستم عفونت گرفته بوددکتر انتی بیوتیکای خیلی قوی میداد بهش و خداروشکر مشک ...

زنگ زدم جواب ندادن فردا نوبت دکتر دارم،،پام خیلی درد میکنه میگم عفونت نکنه تا فردا که برم ببینم دکتر چی میگه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دوستان کیا مرکز مام رفتن دکتر ارولوژیست پیش کیی بریم مشکل از شوهرمه میخوام ایندفعه اسپرم تقویت بشه ب ...

عزیزم مام دو تا اورولوژیست داره که هر تیم با یکیشون کار میکنه، مثلا تیم دکتر نصر( دکتر لاهوتی و علیرضایی و تمیزی و نبوی و …) با دکتر مظلوم فر کار میکنن

دکتر منتظری و فرج زاده و میر سعید و … با دکتر اطرج کار میکنن

همسر من پیش هر دو ویزیت شده

سلام بچها سفالکسین۵۰۰ توبارداری ضرر نداره؟؟ امروز صبح از خونه دراومدم خوردم زمین بدجور زانوم زخم شد ...

میگن بعد ۵ماهگی انتی بیوتیک مشکلی نداره ...رو برف لیز خوردی ؟منم برف باریده بالکن هم‌نمیرم از ترس 

بچه ها جواب آزمایشم آومد لب مرزه ۲۰/۴ خیلی ناراحتم میشه راهنماییم کنید بچه ها رویان گفت تکرار کس ...

ان شالله بالا میره باید دو برابر بشه. رنج آزمایشگاه چند بود

خدایا شکرت