2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
ان شاالله برات معجزه بشه و طبیعی باردار بشی ولی این عقب انداختنت طبیعی هست

انشاالله مرسی عزیزم 💖❤️

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مام مرکز خوبیه مخصوصا جنین شناسش اما متاسفانه گرونه

عزیزم مثلا تا چه اندازه گرون؟؟مثلا شهرما برای انتقالم ۸تومن گرفت فکرکنم گرونتراز مرکزی که توشهرما باشه نیست.بعد ویزیت وسونوهاش چقدر هست؟؟اینجا که سونو۱۱۴ هزارتومنه و ویزیتم ۱۰۴ هزارتومن اگه تاحالا گرونتر نکرده باشن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها من دیگه انگاری دارم افسرده میشم به هیچ کاریم نمیرسم حتی یه دستشویی نمیتونم برم دیگه خسته شدم ...

باید کمک بگیری

همسرت را بیشتر دخیل کن. حتی اگر وقت نداره جور کنه یا پرستار بگیره برات. واقعا سخته.  خدایی نکرده از پا میافتی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
به من هم پیشنهاد شده مام برم اما باید قبل از رفتن از هزینه ها هم باخبر بشم

مام 

۴.۵ هزینه انتقال/ ۹.۵ هزینه پانکچر

روز پانکچر حدود ۱۲ تومن همراهتون باشه چون برای فریز هم هزینه میگیرن. و روز انتقال هم ۶ تومن دادیم، چون جنین که باز کرده بوده و گذاشته بودن بلاست شه، هزینه فریز مجدد میگیرن.

داروها هم که کلا گرونه و ربطی به مرکز نداره

موفق باشی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
عزیزم مثلا تا چه اندازه گرون؟؟مثلا شهرما برای انتقالم ۸تومن گرفت فکرکنم گرونتراز مرکزی که توشهرما با ...

نه شهر شما گرون تره

مام ویزیت ۱۰۴ تومن. سونو ۱۴۰ تومن

پانکچر ۴۵۰۰، انتقال ۹۵۰۰، و هزینه فریز هم بستگی به تعداد تخمک ها داره که دو مرحله اش را حدود ۴ تومن در نظر بگیر( اول ۳ روزه فریز میکنن، برای انتقال با مشورت جنین شناس و دکتر خودت،  باز میکنن و ۵ روزه که شد انتقال میدن. جنین هایی که ۵ روزه شدن و می‌مونن را دوباره فریز میکنن)

هزینه دارو ها هم هست  که کلا ربطی به مرکز نداره

نه شهر شما گرون تره مام ویزیت ۱۰۴ تومن. سونو ۱۴۰ تومن پانکچر ۴۵۰۰، انتقال ۹۵۰۰، و هزینه فریز هم بس ...

پانکچر و انتقال را جابجا نوشتم 

نه شهر شما گرون تره مام ویزیت ۱۰۴ تومن. سونو ۱۴۰ تومن پانکچر ۴۵۰۰، انتقال ۹۵۰۰، و هزینه فریز هم بس ...

عزیزم انتقال با دارو۹۵۰۰ یا بدون دارو.من الان شهرم نزدیک ۴۰میلیون خرج کردم خیلی پشیمونم الکی پولمو تو چاه انداختم از هرکی میپرسم منفی میشن واقعا که بدردنمیخوره

وای دعام کن بتونم تابستون بیام یعنی باور میکنی همش خواب دکترو اینچیزا میبینم از بس توفکرشونم

ببخشید خیلی سوال میکنم تقویتی ومکمل هم میدن یا نه دکتری که من میرفتم فقط مولتی ویتامین مینرال بهم داد چیزدیگه ای نه نداد

سلام شبتون بخیر من ماه پیش ای وی افم منفی شد و ۲۴پریود شدم اینماه دیگه باید تا ۲۴میشدم ولی هنوز خبری ...

بله برای همین میگن دو تا پریود بگذره برای انتقال مجدد که برگردی به روال عادی

خدایا شکرت
عزیزم مثلا تا چه اندازه گرون؟؟مثلا شهرما برای انتقالم ۸تومن گرفت فکرکنم گرونتراز مرکزی که توشهرما با ...

شهر دیگه رفتن هزینه رفت و آمد هم بهش اضافه میشه. و جایی موندن. ولی من جنین شناس خوب میخواستم اومدم تهران. 

خدایا شکرت