2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047372 بازدید | 684596 پست
شهر دیگه رفتن هزینه رفت و آمد هم بهش اضافه میشه. و جایی موندن. ولی من جنین شناس خوب میخواستم اومدم ت ...

بله عزیزم حتما همینطوره خودمم مرکزی میخوام که جنین شناس خوبی داشته باشه بعد یه نوبتم پیش زرنانی برم بخاطر ایمنی درکل هزینم خیلی بالا میره اشکال نداره نتیجه بگیرم فدای سر بچه هام من درکل راضی نبودم که توشهر خودم انجام بدم شوهرم منو راضی کرد بخاطر پدرومادرش که تنهان وگرنه اصلا مرکزه رو قبول نداشتم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بله عزیزم حتما همینطوره خودمم مرکزی میخوام که جنین شناس خوبی داشته باشه بعد یه نوبتم پیش زرنانی برم ...

باور می کنی من رویان میرفتم یه سونو میشدم ۵۵ پولشو میدادم ۵۰۰ تومن هزینه رفت و امد 😀

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون‌عزیزم توکل‌برخدا.. ساراجان‌دعام‌کن.‌میترسم‌جنینام‌کم‌شه فرصت‌چندبارانتقال‌دادن‌نداشته‌باشم. ...

امیدوار باش به اینکه همین بار بگیره و نیازی به بار دیگر نباشه همیشه اینجوری فکر کنین چرا بعضیا جوش اینجوری میزنن 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

سلام

بچه ها دکتر بعد از انتقال به من سه تا آمپول hcg دادن که ۲۵ دی و ۳۰ دی و ۵ بهمن بزنم. ساعتش رو نگفته. فرقی نمی کنه چه ساعتی بزنم؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام بچه ها دکتر بعد از انتقال به من سه تا آمپول hcg دادن که ۲۵ دی و ۳۰ دی و ۵ بهمن بزنم. ساعتش رو ...

سلام عزیزم شما انتقال دادین؟ فکر نمی‌کنم ربطی داشته باشه. فقط برای پانچکر باید ساعت دقیق بزنی که 32بگذره برای کشیدن تخمکا 

نگار ۸۰ازمایش دادی عزیزم امروز کلا منتظرم بیای بگی ازمایشم مثبت شده 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
باور می کنی من رویان میرفتم یه سونو میشدم ۵۵ پولشو میدادم ۵۰۰ تومن هزینه رفت و امد 😀

حالا خوبه شما نزدیکید زیاد دور نیست من که باید ازجنوب بیام خدا میدونه چقد میشه با هزینه هتل.همسرم میگه ولش کن دیگه نمیخواد بری دکتر ولی دلم راضی نمیشه میگم تهران بریم اگه یوقت خدای نکرده نشد اونوقت دیگه خدانمیخواد

باور میکنی شوره جون اصلا این دکتره کلا فرق داشت مثل شماها سیکل لانگو اینچیزا نبود بعد صخامت اندومترم۷/۳بود همینطوری انتقال داد یعنی اصلا مرکزه داغون فقط بخدا یه پولی از مردم میگیرن وگرنه هیچی حالیشون نیست حتی جنین بلاستم نمیدونستن خودت دیگه حساب کن بعد منکه مشکل ایمنی دارم حداقل یکماه باید پرد بخورم ولی اینا همونموقع وارد سیکل میکنن بهت میدن

سلام عزیزم شما انتقال دادین؟ فکر نمی‌کنم ربطی داشته باشه. فقط برای پانچکر باید ساعت دقیق بزنی که 32ب ...

سلام عزیزم بله روز سومم

آهان، باشه عزیزم ممنون

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
دکترم به من دکتر مشفقی و دکتر شیرازی رو معرفی کرد که من چون دوستم پیش دکتر شیرازی رفته بود و راضی بو ...

اها ممنون گلم اینا همه تهران هستن؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
بچش ۷ سالشه عزیزم. بعد اینکه دیگه لک ندید دکتر سرکلاژ کرد براش

ممنون عزیز دلم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
امیدوار باش به اینکه همین بار بگیره و نیازی به بار دیگر نباشه همیشه اینجوری فکر کنین چرا بعضیا جوش ا ...

امیدواربودن‌که‌خیلی‌امیدوارم.

منتهاآدم‌بایدفکرهمه‌چی‌روبکنه.من‌دوتاانتقال‌منفی‌داشتم

بازدوباره‌شروع‌کردم‌براپانچرمجدد‌.اگه‌جنین‌های‌زیادی‌داشتم

این‌راه‌سخت‌دوباره‌نمیرفتم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
میگفت ایران بسته بندی میشه. اکثر داروها رو داره بهش گفتم خارجی میخوام اینو بهم داد

اها پس خوبه همینو استفاده میکنم....

سلام خواهری خوبی؟چخبر بسلامتی رفتی ان تی؟ نگفت تقریبا نی نی ها دخترن یا پسر😍😍😍😍

سلام عزیز دلم....من خوبم الحمدالله ...نینی ها هم خوبن ....اره رفتم ان تی گلم .....نه گفت الان مشخص نیست نینی ها چین .....خودت خوبی خواهر جون چه خبرا؟بهارجونم چطوره؟