2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست

کاش ماهم مثبت شیم 

دوستایی که مثبت شدین ان شالله مبارکتون باشه همه چی خوب پیش بره 

چیکا جون میدونم سخته اما ماهارو ببین چطوره حال و احوالمون بی بچه خداروشکر کن عزیزم این روزام قطعا میگذرت

مرسی عزیزم . انشالله برای توام خوب پیش بره . شاید ذخیره تخمدانت بهتر از منه . من ۱/۲۲ م

من ذخیره ام نمیدونم چنده     چند ماه پیش آزمایش ذخیره کردم رفتم نشون دکتر دادم همین   

یادم باشه ازش بپرسم 

من ۲۱ آمپول hmg برام نسخه کرده داروخونه ۸ تاش با بیمه بهم داد بقیه اش باید بگیرم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم چهارشنبه روز 10 انتقال بتا دادم شد 54 باز توکل به خدا ببینیم چی میش میاد سپردم به خدایی ک ...

مبارکه عزیزم .بسلامتی . رنج آرمایشگاه از ۲۵ ؟ فردا دوباره آزمایش میدی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
آهان خب خوبه ۲۱ ‌ .😊 .‌

میگم ممکنه مامای مرکز کاری کرده که سیستم قبول نکنه؟

ماما میگه سقف سینال برات پر شده در حالی من یک دونه ۱۵ روز پیش داروخونه بهم داد

بچه ها من فکر کنم حدودا ۱۵ تا hmg و یه دونه سینال اف ۴۰۰ (دوزش رو مطمئن نیستم ولی ۹۰۰ نیست) دارم اگر کسی میخوادشون من بدون دریافت هزینه تقدیمتون کنم فقط چون یخچالیه باید خودتون بیاین ازم بگیرید 

میگم ممکنه مامای مرکز کاری کرده که سیستم قبول نکنه؟ ماما میگه سقف سینال برات پر شده در حالی من یک د ...

والا نمیدونم‌. ولی شک کردم . خب چرا به من گفتن ۵ روز بعد بیا بعدیم بگیر ؟ 

به نظرم برو بیمه ، اونجا قشنگ بپرس . خدایی گرونم هست اگه ارزون بود مهم نبود 

خدای من خدای معجزه هاست . 
والا نمیدونم‌. ولی شک کردم . خب چرا به من گفتن ۵ روز بعد بیا بعدیم بگیر ؟  به نظرم برو بیمه ، ...

۱۵ روز قبل ۸ تا hmg و  ۲ تا ستروتاید و ۱ دونه سینال اف بهم داد ۳۵۰ در حالی سینال آزاد دونه ی ۶۵۰ است خیلی فرق داره

اره شما که گفتی که داروخانه گفته ۵ روز بعد سیستم  باز میشه منم شک کردم پیگیرش میشم