2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047388 بازدید | 684597 پست
من داروهامو چجوری باید ادامه بدم.پردنیزول نصفی میخورم.تا کی ادامه بدم؟ دوشنبه انوکسامو تموم میکنم.ب ...

عزیزدلم خیلی مبارکه 😍😍😍😍خیلی خوشحال شدم برات الهی سالم و سلامت بغلش کنی عزیزم

من نصف پردنیزولون داشتم تا نه هفته خوردم زنگ بزن مرکز بهت میگن باید بری ی دکتر برات بنویسه دوباره بگیری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من دیگه انگاری دارم افسرده میشم به هیچ کاریم نمیرسم حتی یه دستشویی نمیتونم برم دیگه خسته شدم ...

الهی بگردم😢😢😢😢کسی نیست چند روز بیاد کمکت؟؟؟

میدونم خیلی سخته دوقلو ان شاالله بزرگتر میشن روز به روز بهتر میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عليكم عزيزم  امروز سزارين كردم از سزارين اولم خيلي راحتتر بود همه چي خيلي خوب  بود ٣ ...

ای جججانم

مبارک باشه عزیز دلم

خوش روزی باشه گلم

🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩😃😃😃😃😃😃😃

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام دوستان خوب هستید امروز روز دهم انتقالم بود بی بی چک زدم هاله انداخت همینطور داره پررنگ تر میشه ...

عزیزم مبارکه😍😍😍😍منم روز ده بیبی چک زدم مثبت شد

الهی بارداری خوب و راحتی داشته باشی

سلام ب همه عزیزان فردا روز آزمایشمه دیگ دعام کنید دیگ مرسی از همه عشقا  امیدوارم برای همتون ...

الهی فردا میای خبر بارداریتو میدی

عزیزم مبارکه😍😍😍😍منم روز ده بیبی چک زدم مثبت شد الهی بارداری خوب و راحتی داشته باشی

ممنون عزیزم

ان شاالله شما هم زایمان خوب و راحتی داشته باشی

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
مبارکه عزیزم.علائم داشتی من تادیروزعلائم داشتم امروزکم شده

قربونت عزیزم

من از روز ۲ انتقال درد پریود داشتم تا هفته ۱۰ هم این درد رو داشتم تنها علائمم همین بود

به علائم توجه نکن عزیزم ان شاالله که مثبتی

ممنون عزیزم ان شاالله شما هم زایمان خوب و راحتی داشته باشی

مرسی گلم همچنین😘

سلام سارای عزیزم  توکل بر خدا خودم امید دارم نمیدونم چرا!  از ته دلت برام دعا کن...  ...

سلام عزیزدلم اصلا ناامید نباش ان شاالله فردا با ی بتای خوب میای خوشحالمون میکنی عزیزدلم

همیشه به یادت هستم گلم

بیبی چک نزدی؟