2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
چیکا جون کمکی کسی پیشت نیست ؟

نه عزیزم😔😔به معنای واقعی داغونم یسره نشستم این میخوابه تا میذارمش تو‌ جا اون یکی بیدار میشه داد میزنه این یکی رو بیدار میکنه😭😭😭یعنی زندگیم بمب ترکیده سه ساعته اشکم بند‌ نمیاد 😭😭😭تا یکم‌ میخوام غرغر بزنم خودمو خفه میکنم میریزم تو‌خودم 😔خیلی خستم😢

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله خبر بارداری تو ، رکسانا ، و همه ی اونایی که انتقال دادنو بشنویم . خدارو شکر

مرسی قشنگم قربونت برم مهربونم

امروز تاپیک عالی بود

ایشاالله همیشه اینجوری باشه... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام خانوما امروز روز ۱۲ سیکلم بود و بی بی مثبت شد .این لحظه رو برای همه منتظرا بخصوص اونایی که این ...

عزیزم خدارو هزار مرتبه شکر خیلی برات خوشحال شدم انشالله بسلامتی بغلش کنی 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
نیکاد جونم شنبه ازمایش دادم مثبت شدم روز نه خونریزی کردم از اون روزهمش لکه بینی دارم یه بار قطع می ...

ای جااانم😍😍 خداروشکرررر که مامان شدی نگران نباش شاید توام هماتوم داری انشاالله شنبه برو سونو که خیالت راحت بشه چیزی نیس اگرم هماتوم بود راهش ببشتر کردن دوز پروژسترون و استراحته ولی نمیدونم چرا اینقدر درد داری میگم دردات چجوریه؟ یه طریفه س؟ 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام خوبی؟ تبریک میگم عزیزم خوشحال شدم به سلامت فارغ شدی و گل پسرتو بغل کردی الهی خدا برات حفظش کنه ...

سلام عزیزم قربونت برم تو چطوری در چه حالی؟انشالله که خدا دامن همه ی منتظرا سبز کنه 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام خانوما امروز روز ۱۲ سیکلم بود و بی بی مثبت شد .این لحظه رو برای همه منتظرا بخصوص اونایی که این ...

عزیزم خیلی تبریک میگم ایشالاااا حاملگی بدون استرس و عالی داشته باشی هشت ماه دیگه نینی خوشکلتو بغل کنی❤️

عزیزم خیلی تبریک میگم ایشالاااا حاملگی بدون استرس و عالی داشته باشی هشت ماه دیگه نینی خوشکلتو بغل کن ...

من داروهامو چجوری باید ادامه بدم.پردنیزول نصفی میخورم.تا کی ادامه بدم؟

دوشنبه انوکسامو تموم میکنم.باید دکتر دوباره برام نسخه کنه بخرم.

😉

خداروشکر سونوهیستروت‌خوب‌‌بود.مشکل‌نداشت.؟ آنتی‌بیوتیک‌اینا‌خوردی؟ میگم‌ساراجان‌‌شماچندتاتخمک‌داش ...

خداروشکر مشکلی نداشت

نه آنتی بیوتیک نخوردم 

من ۴۰ تا تخمک داشتم ۱۲ تا جنین شد که ۱۰ تاش قابلیت فریز داشت اره بنظرم خوبن با اینکه اسپرم های شوهرم خوب نبود از ۶ تا جنین ۵ تاش بلاست شد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانوماامروزروز۱۰امه بنظرتون بی بی چک کی نشون میده.اصلااستفاده کنم یانه؟؟😐

اگه بلاست بود جنینات الان نشون میده من روز ده بیبی چک زدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍