2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047466 بازدید | 684604 پست
شوره جون شما رویان دکترتون کی بود؟؟بعد راضی بودید ازشون؟؟توجه به مریض دارن؟؟تیمی کار میکنن یا میشه ف ...

شرمنده من جواب میدم

رویان نسبتا همه چیش خوبه فقط خیلی علافی داره

هر دفعه بری چند ساعت باید اونجا باشی

من دکتر مشایخی رو انتخاب کردم و کارای سونو وواینا رو خودش انجام‌داد برام هر دفعه ولی پانکچرم یه دکتر دیگه بود و انتقالمم یه دکتر دیگه

جتین شناس رویان عالیه ازمایشگاهشم پیشرفته هست

واینکه خودتم باید به دکترت یاداوری کنی حتما که چکارا برات کنه مثلا چسب جنین رو من خودم اصرار کردم

اونجا خودشون دکتر غدد و ایمونو خون میفرستن

تقریبا بررسی کامل میکنن

ولی بازم میگم امان از علافیش

منکه نزدیک بودم شده بود صبح میرفتم بعدازظهر برمیگشتم

اگه از شهرستان میخای بیای باید این سختی ها و علافی هلش رو بجون بخری ولی خداروشکر بازدهی خیلی خوبی داره واکثر کسایی که میان جواب میگیرن

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کن قدیم ها زیاد میرفتن صارم و نوید و امید الان مام اونقدر تبلیغ می کنه اسمش همجا پر شده

شوره جون دارم میمیرم از درد پریودی😥صبحم دوباره کلی ترشحات قهوه ای داشتم

خیلی میترسم

سلام خانوما امروز روز ۱۲ سیکلم بود و بی بی مثبت شد .این لحظه رو برای همه منتظرا بخصوص اونایی که این ...

حال خوشت رو  خریدارم ان شالله قسمت دوستای گلم . بهت خیلی تبریک میگم امیدوارم فرزندتو صحیح و سالم بغل بگیری

خدایا شکرت
شوره جون دارم میمیرم از درد پریودی😥صبحم دوباره کلی ترشحات قهوه ای داشتم خیلی میترسم

روز چندی خواهری

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام نیکاد جان نمیدونم‌منو یادته یا نه چون رویان میرفتم اونموقع که باردار بودی باهم تو این تاپیک ص ...

سلام عزیزمم ممنون خوبم شما خوبی؟ ممنون برای دعای قشنگت بله یادمه گلم  الان روز چند انتقالی؟ انشاالله که مثبتی 

بله لکه بینی داشتم دقیق روز 10 سیکل که بی بی هم زدم مثبت شد و خط خیییلی کمرنگ افتاد و دوباره روزه آزمایشم یعنی روز 17 سیکل دوباره لکه بینی داشتم که مثبت شدم و بعد از مثبت شدن لکه بینی بیشتر شد و ترسیدم وقتی رفتم دکتر گفت ساک بارداری تشکیل شده و 4 هفته 4 روزی ولی هماتوم داری لکه بینی برای همین بیشتر شده

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزمم ممنون خوبم شما خوبی؟ ممنون برای دعای قشنگت بله یادمه گلم  الان روز چند انتقالی؟ انش ...

نیکاد جونم شنبه ازمایش دادم مثبت شدم

روز نه خونریزی کردم

از اون روزهمش لکه بینی دارم یه بار قطع میشه دوباره زیاد میشه

ولی نمیدونم‌چرا از دیشب دارم از دردپریودی میمیرم 

همش فکر میکنم داره از جا کنده میشه

اتفاقا منم نسبت به قبل اشتهام تو اون روزا بیشتر شده بود که مامانمم میگفت اینروزا غذا بیشتر میخوری یک ...

وای خدا انشاالله 🙏🏼♥️ ممنون عزیزم 😘

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

سلام ب همه عزیزان

فردا روز آزمایشمه دیگ دعام کنید دیگ

مرسی از همه عشقا 

امیدوارم برای همتون بهترین اتفاقها بیفته... 

من امروز جز درد جزئی پریود و کمر درد هیچی ندارم🙄

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام ب همه عزیزان فردا روز آزمایشمه دیگ دعام کنید دیگ مرسی از همه عشقا  امیدوارم برای همتون ...

انشاالله با بتای تپل مپل عزیز دلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
یعنی شانسم اینجوری شدم مایعات زیاد میخورم فک کنم از استرس اینجور شدم  توکل بخدا اگه منفی شدم ت ...

دختر من بعد اینکه گفتن می تونی همون بخش رفتم دستشویی. چون حتما تاکید کردخ بودن مثانه نیمه پر باشه من دیگه نمی تونستم تحمل کنم پرستار گفت نگه داشتنش بیشتر مضره. 

خدایا شکرت