2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047591 بازدید | 684616 پست
فداتشم عزیزم منم خیلی خوشحالم برات انشالله که جفتمون با خبر مثبتی بیایم من که بعد انتقال دوسه ساعت ...

توکل بخدا کیوی میخورم اتفاقا آلو رو کی خیس میکنی شب خیس کنم با آب سرد خیس میکنی 

میشه الان خیس بکنم دو ساعت دیگه بخورم 

ن بابا من ۳۰دقیقه بعد رفتم دسشویی داشتم میترکیدم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خداروشکر خیلی آرومه، گرچه من غذامو شدیدا رعایت میکنم و هنوزم دارم فقط گوشت گوسفند آبپز و مرغ آبپز می ...

خداروشکر عزیزم.اره پسر منم خداروشکر آرومه شیرم خوب میخوره ولی من زیاد غذامو رعایت نمیکنم همه چی میخورم وزن تولدش زیاد نبود ۳۲۰۰ بود

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوتا جنین سه روزه فرش انتقال دادم علائم خاصی ام ندارم فک کنم علائم شما هم مال داروهاست وگرنه ...

اره بابا این علائم منم فکر کنم برا خاطره یبوسته

ویهان اسم قشنگت چیه

و اینکه تو هم شیاف تجویز کردن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
توکل بخدا کیوی میخورم اتفاقا آلو رو کی خیس میکنی شب خیس کنم با آب سرد خیس میکنی  میشه الان خیس ...

اره میشه گلم حداقل روزی پنج تا الو و انجیر بخور

روغن زیتونم بخور

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
اره بابا این علائم منم فکر کنم برا خاطره یبوسته ویهان اسم قشنگت چیه و اینکه تو هم شیاف تجویز کردن

گلم به سلامتی انتقال دادی

انشالله مثبت میشی و دلت شادمیشه به حق پنج تن

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
ممنون علایم ها از هفته دوم شروع میشن.روز ۸ قبل صبحانه چشام سیاهی رفت.از هفته دوم میل غذا یکم بیشتر ...

من خیلی ترسیدم هم دیروز ۳۰دقیقه بعد رفتم دسشویی بعدها انتقال پرستار گفت نگه ندار مضره

و اینکه یبوست شده بودم زور زدم جنین ها حالا تو چه حالی هستن خدا داند

گلم به سلامتی انتقال دادی انشالله مثبت میشی و دلت شادمیشه به حق پنج تن

ممنون عزیزم بله دیروز انتقال دادم توکل بخدا

اره میشه گلم حداقل روزی پنج تا الو و انجیر بخور روغن زیتونم بخور

روغن زیتون و میتونم تو آب سیب قاطی کنم بخورم 

منم دوتا جنین سه روزه فرش انتقال دادم علائم خاصی ام ندارم فک کنم علائم شما هم مال داروهاست وگرنه ...

تبریک میگم گلم

انشالله که  نی نی ها الان دارن میچسبن به دل مامانشون

انشالله خبر خوشحالی شمارو بشنویم و باهم جشن بگیریم

تبریت میگم‌گلم

انشالله یه بارداری بی خطر داشته باشی و صحیح و سالم بیاد بغلت

قربونت برم عزیزم تروخدا تو این حال قشنگت دعام کن

اره بخدا یکسال منتظره جنین روزی بودم دیروز گند زدم به تمام معنا شب اینقد گریه کردم

تبریک میگم گلم انشالله که  نی نی ها الان دارن میچسبن به دل مامانشون

ممنونم عزیزم

التماس دعا

روز سومم الان

شما روز سوم چه علائمی داشتی؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

یعنی شانسم اینجوری شدم مایعات زیاد میخورم فک کنم از استرس اینجور شدم 

توکل بخدا اگه منفی شدم تقصیر خودمه دیگه چاره چیه.😅😅😅