2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047587 بازدید | 684616 پست
نه قرصتو ادامه بده قطع میشه

ممنونم عزیزم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چی بگم نظرا خیلی متفاوته من واقعا ازینا راضیم روزا میارم میذارم تو پذیرایی شبا دوباره میبرم تو اتاق& ...

آره عزیزم برا چند وقت اول باید بالاتر باشه خیلی گوده اون

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها معده درد دارم چی خوبه بخورم؟!  دارم اذیت میشم واقعا @سارادلارام   @ماشالا ...

نگار جونم من والا معده درد نداشتم تاحالا نمیدونم چی باید بخوری ولی خب طبیعیه البته دیدم تو تاپیک بچه ها گفتن شربت آلومینیوم ام جی برا معده درد خوبه ولی خب خودم نه استفاده کردم نه از دکتر پرسیدم تاحالا 

ببین با مواد غذایی میتونی آرومش کنی اینجوری خیلی بهتره مثلا من تند تند ترش میکنه معده ام شیر که میخورم آنی خوب میشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نگار جونم من والا معده درد نداشتم تاحالا نمیدونم چی باید بخوری ولی خب طبیعیه البته دیدم تو تاپیک بچه ...

مرسی عزیز دل ک جواب دادی❤️❤️❤️💜💜💜

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ممنون عزیز دلم من فقط به پهلوی چپ می‌خوابم  کاره درستی میکنم

ایسالا به سلامتی باشه برات عزیزم 

واقعا فعلا نیاز نیست اصلا خودتو اذیت نکن هرجور دلت میخواد بخواب  ایشالا مثبت شدی ماهت رفت بالااا میگن بهتره سمت چپ باشی تازه اونم دکترا میگن باز راحتیه مادر ملاکه

مورفو یک ، حرکت۲۰ ، تعداد فک کنم ۱۵ میلیونه 

ان شاالله توی این راه با دست پر بیرون بیای

امروز در گیر گرفتن آمپول ها از روی بیمه بودم که سیستم داروخونه قبول نمیکرد که همشو یکجا بهم بده یعنی ای برو و ای بیا داروخونه ؛ دیگه از کجا معلوم قبول کنه راه سختی داریم میریم از خدا میخوام  بدون دردسر بچه های سالم و صالح به همه منتظرها  بده

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ان شاالله توی این راه با دست پر بیرون بیای امروز در گیر گرفتن آمپول ها از روی بیمه بودم که سیستم دا ...

مرسی گلم . انشالله برای شمام 

آره متم دکتر دیروز دوتا سینال اف نوشت ولی داروخونه یکیشو داد .‌گفت الان اگه بدم بهت  هر دو رو ، آزاد حساب میشه ‌ . گفت چند روز دیگه بیا یکیشو داد

خدای من خدای معجزه هاست . 
انشاءالله بارداری عزیزدلم خیالت راحت  از روزی که پانکچر کردی تا روزی که رفتی برا انتقال حساب ک ...

ممنون عزیزم انشاالله 😘🙏🏼 

میشه پنج روز 🌸

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
مرسی گلم . انشالله برای شمام  آره متم دکتر دیروز دوتا سینال اف نوشت ولی داروخونه یکیشو داد .‌گ ...

۱۵ روز قبل رفتم از ۲۱ آمپول آچ ام جی ۸ تا بهم داد  شنبه و امروز رفتم گفت سیستم قبول نمیکنه دیگه نمیدونم کی برم که سیستمشون قبول کنه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
منم ترشح زیاد دارم معدم خیلی درد میکنه داعم هم ضعف دارم و گرسنمه  برای معده درد اگه بدت نمیاد ...

اتفاقا منم نسبت به قبل اشتهام تو اون روزا بیشتر شده بود که مامانمم میگفت اینروزا غذا بیشتر میخوری یکمی هم سر دلم میسوخت مثبت شدم انشالله شما هم مثبت میشین

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
آها نمیدونستم عزیزم  الان همین سینا فکت خاموش کننده اس  وای خدایا شکرت عزیز دلم الهی بسل ...

ممنونم انشالله شما هم به زودي نتيجه بگبريد ، يدونه ، ٢ تا بلاست انتقال دادن ، خاموش سازي تخمدان باعث ميشه پربود نشيم و جنين براي لانه گزيني زمان داشته باشه 

من سه بار پشت سر هم پانكچر كردم و ١١ تا جنين جمع كردم بعد شروع به انتقال كردم