2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047554 بازدید | 684608 پست
منم رویان میرم و دکتر همسرم حسام الدین سجادی و دکتر خودمم شیوا ما از دکتر همسرم خیلی راضی هستیم شما ...

عزیزم ما برا pgsنوبت گرفتیم باید بیعانه بدیم برامون مواد نگهدارن تا جنین فریز کنیم ولی دکتر همسرم هربار رفتیم گفته اسپرم فریز کنید بااینکه نه کیفیت داره نه حرکت تعدادشم خیلی کمه احساس میکنم میخاد یبار امتحان کنه ببینه اسپرم باسروشکل سالم داره همسرم یانه 

قرصم هیچیییی نداد بهمون😅بااینکه خیلی اصرار کردیم 

حالا ماه دیگه میریم اسپرم فریز کنیم 

توکل ب خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اینا شوره جونم، خواهرت از اینا گرفته بود؟ تعریف اینارو زیاد شنیدم 

این چه باحاله. نه از اینا نبود این شبیه ننو مادربزرگم اون زمان می بست برا بچه ها 😍 برا پسر عمم به سقف می بست ما میرفتیم داخلش بازی

خدایا شکرت
خانما ازمایش های ایمنی و انعقادی و کدوم آزمایشگاه انجام دادید هزینش چقدر شد؟

من رویان انجام دادم کاریوتایپ ۷۰۰ آزمایش انعقادی نزدیک ۱ تومن ایمنی ۶۰۰ اینا شده بود تابستون انجام دادم

خدایا شکرت
عزیزم من سیکلم طبیعی بود مثبت شدم دکتر من بیشتر با سیکل طبیعی انتقال میده بنظر من بهتره نگران نباش ا ...

سیکل طبیعی یعنی چطور؟اخه به من گفت روز یازدهم میای اگر ضخامت خوب بود و فولیکولات خوب بودن دو روز بعدش انتقال میدن همین

کار خوبی کردی زودتر وقت گرفتی ، انشالله که برای تو هم خیر هست نگران نباش انشالله واسه تو بیشتر از ای ...

همش ته دلم اینجوریه که فردا برم کمترم شده تازه 

برا من تا الان حرفی از تغییر شکل دهانه رحم نگفتن یعنی فردا بررسی میکنن؟ 

من از اول انتقالم شیاف وآسپرینو دارم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم تا میتونی گرمیجات بخور قبل پانکچر یا همون تخمک کشی گرمیجات عالی هستش  بعدها انتقال معتدل ...

مرسی دوست خوبم خیلی زحمت کشیدی ممنون ، عزیزم الان تا قبل انتقال باید راه برم و کارامو بکنم ؟ استراحت نباید بکنم ؟ امروز اولین امپولامو زدم و خداروشکر خیلی از چیزی که فکر میکردم راحت تر بود ترسم ریخت ، مرسی از دعای خوبت عزیزم

مرسی دوست خوبم خیلی زحمت کشیدی ممنون ، عزیزم الان تا قبل انتقال باید راه برم و کارامو بکنم ؟ استراحت ...

وای چه پر انرژی انرژی گرفتم ازت خواهری بله بعده پانکچر تا روز انتقال پیاده روی و ماساژ سیاهدانه و مصرف گرمیجات فراموش نشه انشالله با نتیجه مثبت 

منم فردا انتقال دارم توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏