2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047453 بازدید | 684604 پست
بايد قبلش بهتون امپول خاموش سازي تخمدان مي دادن ، سيكل نچرال امتيازي نداره فقط دوره اش طولاني تره&nb ...

ایییی جانم مبارکه سیلویا جون،به سلامتی دنیا بیاری پسر خوشگلتو 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوووونم چه تیکر قشنگی، چیزی نمونده ها به سلامتیییی، چه حس خوبییییی

مگه میگذره این اخرا نیلدا🥲🥲🥲

۱۹ روز موندهدچار دوگانگی شدم هم نگاه به شکمم میکنم واسه نزدیکی و لگداشون  از الان دلتنگ میشم از یه طرف هم فقط میخوام بگذره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام نه خبر نداد    

میشه اگه اومد من و هم تگ کنی

ممنونم😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

سلام خانوم های عزیز هنوز تاپیک فعال هست ؟ 

من امروز روز دهم انتقالم بود یه جنین فرش داشتم که انتقال دادن 

دل درد و کمر درد دارم گاهی دیروز هم موعد پریودم بوده و تا امروز اصلا هیچ لکه بینی یا خونریزی نداشتم 

ولی امروز عجله کردم بیبی چک زدم منفی بود ‌

بنظرتون منفیه یعنی 

البته دکتر گفت روز ۱۴ ازمایش بده 

میگم دیروز که موعد پریودم بوده و نشدم میتونه امیدوار کننده باشه یا بخاطر داروهاست 

اگه کسی منفی باشه خونریزی پیدا میکنه ؟ اخه چند تا از بچه هایی که با من بودن خونریزی دارن 

لطفا اگه کسی دید جواب بدید 🙏🏼♥️

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
یه دنیا مهربونم که همیشه بفکرمی انشاالله خدا حاجت دلتو بده مهربونم  لایک می‌کنی می‌دونم که مثل ...

قربووووونت برم عزیزم. ممنون از انرژی مثبتت گلم🤩🥰😘💋❤

چ خوووب. نمیدونم چرا میترسیدم ازش😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای چه پر انرژی انرژی گرفتم ازت خواهری بله بعده پانکچر تا روز انتقال پیاده روی و ماساژ سیاهدانه و مص ...

ان شاالله بهترین اوقات و با نی نیات بگذرون و ۱۴ روز بعد خوش خبر بیا گلم😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم دارم ال دی میخورم به شدت بدنم میخارید الان کمتر شده خداروشکر

خدارووشکر. شما دل درد ندارین باهاش؟ فک کن کل سیکل دلدرد پریودی داشته باشی. خیلی اذیتم می کنه. فقط خدا کنه اثرگذار باشه و بتونم انتقال بدم

خانوما کسی هست دارم میمیزم از درد 😔😔 دردی دارم شبیه درد پریود ۲۰ برابر قوی تر تو دل و پاهام بیشتر ...

عجیبه شما انقدر درد داری عزیزم

دردت یکطرفه هست یا کل شکمت؟ تهوع نداری؟ 

نکنه خدا نکرده یه چیز دیگه اس مثلا آپاندیس

آخه بعد از انتقال خیلیها دلدرد دارن ولی ندیدم کسی به این شدت درد داشته باشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
منم فردا انتقال دارم انشاالله منم بتونم بگم

امروز من برات میگم

روزهای دیگه خودت بگو خواهر جان

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
میشه اگه اومد من و هم تگ کنی ممنونم😍

داداشم دوباره غیبش زده مارو گذاشته تو خماری😂

انشاءالله که بهترینها براش اتفاق افتاده والان سرگرم خوشحالی با شوهرشه ومیاد مارم خوشحال میکنه🤲🏻🤲🏻😍😍

الهی آمین 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خانوما کسی هست دارم میمیزم از درد 😔😔 دردی دارم شبیه درد پریود ۲۰ برابر قوی تر تو دل و پاهام بیشتر ...

عزیزم به مرکزت میخای یه زنگ بزن بگو خب ببین چی میگن انشاءالله که برات خیره

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام خانوم های عزیز هنوز تاپیک فعال هست ؟  من امروز روز دهم انتقالم بود یه جنین فرش داشتم که ا ...

سلام عزیزم انشاءالله که مثبتی وخبر خوشحالی بهمون میدی چندروز دیگه 

جنینت چندروزه بوده عزیزم؟

پروژسترون مگه استفاده نمیکنی عزیزم؟ تا وقتی پروژسترون داری پریود نمیشی عزیزم اونایی ام که خونریزی دارن آزمایش دادن منفی شدن یانه؟

چون یه وقتی میبینی مثبت شدن ولی هماتوم دارن خونریزی کردن