2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
ویهان جونم الهی این بار مثبت میشی و میای خبر بارداریتو میدی😍😍😍 برات کوثر خوندم الهی جوجه هات سفت ...

الهی قربونت برم مرسی سارای عزیزم

با تو دلیت حسابی دعام کنید

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
ممنون .اخه انتقال دوممه و دیگه هم جنین ندارم.شما انتقالای قبلیت طبیعی بود؟

ان شاالله مثبت میشی

یبار ۴۵ روزه بود با ال دی    یبار ۱۵ روزه با استرادیول  که هر دوتاش منفی شدم دفعه آخر طبیعی بوو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله مثبت میشی یبار ۴۵ روزه بود با ال دی    یبار ۱۵ روزه با استرادیول  که هر دو ...

هممممم خدا تو دلیت رو حفظ کنه من اصلا نمیدونستم چند تا روش هست فقط یه مرحله ای و دو‌مرحله ای میدونستم

الهی قربونت برم مرسی سارای عزیزم با تو دلیت حسابی دعام کنید

حتما عزیزدلم اگه لایق باشم

خیلی قرآن بخون و نذر حضرت ابوالفضل کن ان شاالله جواب میگیری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
هممممم خدا تو دلیت رو حفظ کنه من اصلا نمیدونستم چند تا روش هست فقط یه مرحله ای و دو‌مرحله ای میدونست ...

واسه سیکل انتقال سه تا روش هست

من دفعه آخر هم سیکلم نچرال بود هم انتقالم دو مرحله ای

فدات شم پشت جفته.....پس جای تگرانی نداره؟......اره لستراحتم زیاده فقط اینکه چون رفتم تو سه ماه   ...

به نظرم زنگ بزن و شرایطت رو بگو و داروهات رو میزون کن

نگران نباش ولی این باعث نشه بی توجه باشی و استراحتت رو کم کنی

به من با وجود هماتوم بزرگ مجدد آمپول پروژسترون نداد و قرص دوفاستون داد ولی هرکس شرایطش با اون یکی فرق میکنه

اها ممنونم عزیز دلم .....مراقبت منظورت همون استراحته دیگه؟

استراحت

نرفتن از پله

استفاده از دسشویی فرنگی

نداشتن یبوست

کنترل تهوع و استفراغ و سرفه تا حد امکان

مصرف زیاد مایعات و آب

مصرف دقیق و به موقع داروهای پروژسترون

نداشتن نزدیکی و تحریک سینه و تا حد امکان تحریک نشدن خودت

حلقه هم با بیهوشیه ؟بستری هم داره ؟هزینه اش چطوره ؟

نه عزیزم حلقه رو از طریق واژن میذارن، میگن دردش در حد معاینه است و خیلی کوتاهه، نه عزیزم دکتر تو مطب میذاره شما حلقه ای که میگه رو از داروخونه تهیه میکنی میبری مطب برات میذاره هزینه اش هم یکی از بچه ها امروز گفت 2700 فقط هزینه حلقه هستش، من درجریان هزینه اش نیستم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره فک کنم ولی خوب نعلومه که خیره برا گل پسرت ...اصلا ناراحت وزنش نباش من هیلی ها رو دیدم بعدا انقد ...

مرسی ساقی عزیزم،روزای اول خیلی غصه وزنشو خوردم چون از 2850 وزن تولدش به خاطر شیر نداشتن من شد 2500 اما هفته پیش وزنش کردیم خداروشکر شده بود 2900 دکترش گفت خوبه، تا وقتی لک و خونریزی ندیدی نگران نباش، اگه دیدی خدایی نکرده سریع یه آمپول بزن، تا 3 شنبه فقط استراحت کن و برای دستشویی فقط بلند شو، نگران نباش هیچی نمیشه عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیز دلم. قربوووونت. درگیر امتحاناتم. واسه همین کم فرصت می کنم بیام     هیچی همچنان ...

منم دارم ال دی میخورم به شدت بدنم میخارید الان کمتر شده خداروشکر

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
قربونت برم مهربونم  با دعای شما گل جانم توکل بخدا واقعا بیاد زندگیم رنگ میگیره بخدا مخصوصا ...

مطمئن باش به موقع اش میاد اینو الان درک نمیکنی،وقتی تو بهترین زمان ممکن اومد متوجه میشی، خودم که 4 سال چشم انتظار بودم تجربه کردم، الهی به همین ساعت عزیز عید امسال 3 تایی یا حتی 4 تایی سر سفره هفت سین بشینی