2777
2789

دوماه دیگه میرم توی سی سال

از ۱۵سالگی آرزو داشتم  یه کاری انجام بدم و توش موفق بشم، که مستلزم وقت و تلاش زیاده

تمام این ۱۵ سال این آرزو باهام بود و همیشه بشدت عاشقش بودم ولی تقریبا هیچ کاری واسه انجامش نکردم😐 یعنی من تا اخر عمرم قراره فقط یه ارزو توی ذهن و قلبم داشته باشم همین؟

اخه اینم شد زندگی؟ احساس میکنم من واسه همون آرزو به دنیا اومدم ولی هیچوقت عملی نمیشه و باهاش میمیرم

تو این سالها کمی سعی کردم بهش نزدیک بشم ولی باز ولش کردم

اصلا نمیرم سمتش فقط آرزوش تو ذهنم هرروز و هر شب باهامه

یعنی چی اخه

خوب چرا برای رسیدن بهش تلاش نمیکنی ؟ مشکلت چیه که هی ولش میکنی ؟ اراده نداری یا شرایطش نیست ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خوب چرا برای رسیدن بهش تلاش نمیکنی ؟ مشکلت چیه که هی ولش میکنی ؟ اراده نداری یا شرایطش نیست ؟

واقعا نمیدونم چه مرگه

بااینکه بزرگترین ارزوی زندگیمه ولی نمیرم سمتش انگار میترسم ازش ، یااینکه تو ناخوداگاهم ثبت شده که موفق نمیشم یا خیلی سخته تمایل ندارم برم سمتش. فقط تو ذهنم بهش فکر میکنم و خیال پردازی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین یکی میگفت هیچ کاری نیست توی دنیا که نشه انجامش داد ، فقط باید به تیکه های کوچیک قابل انجام دادن تبدیلش کنی . شما هم هدفت رو بذار جلوت ، بعد تبدیلش کن به چند تا هدف کوچیکتر و اگه لازمه هر کدوم اونا رو هم باز تبدیل کن به چند تا هدف کوچیکتر ، بعد برنامه بریز برای انجامش . از شکست و موفق نشدن هم نترس ، هر وقت این فکر اومد توی ذهنت به خودت بگو چه اشکالی ‌‌‌‌‌‌‌داره ، فوقش دوباره برمیگردم همینجایی که الان هستم ولی حداقل خیالم راحته که تلاشم رو کردم 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ببین یکی میگفت هیچ کاری نیست توی دنیا که نشه انجامش داد ، فقط باید به تیکه های کوچیک قابل انجام دادن ...

واقعا درست میگی 

اره اینجور مطالب و کتابارو خوندم ولی باز ول میکنم میرم سمت چیز دیگه

فکر میکنم مشکل اینه که حواسم باچیزای دیگه پرت میشه 

ازش فرار میکنم و میرم کارای دیگه انجام میدم به جاش

اهنگ گوش میرم توی مجازی میچرخم، فیلم میبینم

واقعا درست میگی اره اینجور مطالب و کتابارو خوندم ولی باز ول میکنم میرم سمت چیز دیگهفکر میکنم مشکل ای ...

کمالگرایی ؟

اره دقیقاکمالگرا و اهمال کار و بی اراده و تنبل🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮یعنی هر چی فکرشو کنی برم بمیرم بهتره

نه بابا دور از جونت ، درست میشی نگران نباش 

حالا هدفت چیه ؟