2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047236 بازدید | 684581 پست
سلام عزبزم خوبی؟......منم تقریبا هماتومم اندازه شماست....هماتوم ۳ سانتی بزرگه یا کوچیک ؟مشکلی ایحاد ...

سلام عزیزم

ممنون تو خوبی؟

من الانشم 5 سانتی هست تازه کوچیک شده

برای من به 16 سانت هم رسید الان کوچیک شده

پشت ساکه یا پشت جفته؟

اگر حسابی مراقب باشی و پروژسترونات رو به موقع مصرف کنی و اصلا پله بالا پایین نکنی و دسشویی فرنگی و بقیه استراحتا رو رعایت کنی جذب میشه

عزیزم شما پردینزولون رو تا چند هفته خوردی؟  هیدروکسی رو هنوز هم داری میخوری ؟ روزی چند تا؟&nbs ...

گلم من از قبل انتقال روزی نصف پردینزولون رو داشتم از هفته دوازدهم روزی یدونه هیدروکسی هم دکتر روماتولوژی بهش اضافه کرد.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا اینجوریه واژینالا بیشتر از شکمیه فککنم چون لب مرزی هستی باید واژینال انجام بدی

نه فدات شم واژنال دوسه تا کمتر ازشکمیه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

سلام خانوما دکتر برام شیافت پروژسترون ۴۰۰(فرتیژست)داده امروز شوهرم رفته خریده پروژسترون ۴۰۰(ژست) خریده ایا با هم فرق دارن ؟

استفاده کنم یا نه؟

لطفا کمکم کنید خودم هیچ اطلاعی در مورد دارو ندارم .

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
بچه ها اگر میشه یه دکتر خوب وکاربلد تهران برام معرفی کنید که ایمنی هم قبول داشته باشه از مرکز مام که ...

عارفی ایمنی رو قبول داره گلم.....خودشم نینویسه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
14 هفته ام نه تک قلو منم ان تی ۳۲ بود اما شکمی اینبار برم واژینال سونو کنم ببینم چقد شده ان شاءالله ...

ایشالله که خیره عزبز دلم

گلم من از قبل انتقال روزی نصف پردینزولون رو داشتم از هفته دوازدهم روزی یدونه هیدروکسی هم دکتر روماتو ...

آنا جون تا کی باید هیدروکسی رو بخوری  من  از دوماه قبل انتقال دارم موقع انتقال با دکتر ویزیت آنلاین شدم گفت تا ۳ ماهگی بخور. بخاطر کدوم فاکتور بهتون داد؟

خدایا شکرت
سونوی واژینال  کردی ؟چن شد سرویکس ت ؟

اره شکمی ۳۰ بود واژنال ۲۸ شد احتمالا برم دکتر ببینم چی میگه ....

من عزیزم تو ان تی 33 بود و توی آنومالی 35 هردو هم واژینال این اندازه بود. سونوهای بعدی شکمی بود تو م ...

ایشالله که برات خیره عزیز دلم

عزیزم شما دکترتون برای انتقال کی بود؟؟

مهرا کتابی بود عزیزم

آره عزیزم واژینال هم تازه دادم 33 در 30 /....عرض داشت مال من 160 بود خداروشکر الان کوچکتر شده ، شد ...

خدارو سکر ....برا من زده ۳۷ میلی متر یعنی بزرگه یا کوچیکه؟....

دخترا رویان و مام ایمنی رو قبول دارن برای انتقال اول انجام نمیدن فقط سرم رو قبول ندارن چون تحقیقات مبنی بر موثربودن کافی نبوده انجام نمیدن . آمپول gsf  هم گفتم تزریق کنید اونم گفتن بر طبق تحقیقات تاثیری نداره. سرم هم میگفتن اگه  احتیاج به پیوند اعضا ایجاد بشه متاسفانه قابل انجام نیست

خدایا شکرت