2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
ممنون عزیزم امروز پریود شدم ..خدا بهمون رحم کنه ما هم بزودی مادر بشیم واقعا دیگه توان ندارم 

سلام عزیزم

خیلی ناراحت شدم

روز چندم انتقالت بود؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

سلام دوستان

یه سوال داشتم

من سل فری دادم (البته با درخواست خودم به دکتر گفتم بنویسه انجام بدم)

قبل از ان تی سلفری دادم و جوابش خوبه، کسی میدونه سلفری خوب باشه ان تی هم خوبه یا نه ؟ یا ربطی نداره؟

خیلی نگران ان تیم.

هرکی میدونه جواب بده ممنون میشم .

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باورت نمیشه 100 بار پستت رو خوندم نمیدونی چهقد بهم روحیه داد.اون دو بارم طبیعی باردار شدم سقط شد.دفع ...

منم ۲تا سقطم طبیعی بود  ...من چن بار ای یوای و ۲بار اوی وی ف شدم نگران نباش به چیزای خوب فک کن 

سلام دوستان یه سوال داشتم من سل فری دادم (البته با درخواست خودم به دکتر گفتم بنویسه انجام بدم) قب ...

عزیزم آزمایششو که لازم نیست بدی اون ان تی هم برا بررسی سندروم و ایناس که فککنم وقتی سلفری خوبه اونم خوبه نگران نباش اصلا چون مهمترین کار ه ان تی مشخص کردن سندورمه که تووی سلفری منفیه منم سلفری به درخواست خودم دادم ان تی هم سونوش همه چی خوب بود اما حتما سونورو باید بدی

تا هشت هفته شوره جونم اولین سری که خونریزی کردم رفتم واژینال سونو کرد که گفت هماتومه تو ۹ هفته هم دو ...

عزیزم شما هماتومتون هنوز عست؟من دیروز رفتم سونو ان تی که گفت هماتوم داری......هماتوم شما اندازه اش چقدره؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم آزمایششو که لازم نیست بدی اون ان تی هم برا بررسی سندروم و ایناس که فککنم وقتی سلفری خوبه اونم ...

خداروشکر عزیزم ممنونم آره حتما سونوش رو میدم چون قبل سونو ان تی ، سلفری رو دادم میخاستم ببینم بهم ربط دارن یا نه. 

جواب سلفری low risk بزنه یعنی خوبه درسته؟ 

خانومامن امروز رفتم قرص سیدنافیل توواژن برام نوشت چجوری بزارم چی هست

به منم داده ماما گفت یکم تو دستت خیس کن بعد بزار تو واژینال مثل شیاف برا گردش خونه من رنگ ابیشو شستم رفت گذاشتم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم خیلی ناراحت شدم. این دفعه من ب انتقال نرسید کارم و سیکلم کنسل شد. داروهارو ک قطع کردم نزدیک ی ...

سلام عزیزم خوبی چخبر چقد کم پیدا شدی چیکار میکنی الان تو چه مرحله ای هستی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
پسر منم عین همین علایم رو داره، خوب خداروشکر پس جای نگرانی نیست، ببخشید چقد زمان برد تا خوب بشه؟ یعن ...

سلام گلم ختنه پسرت مبارک باشه.....من دوروز سونو ان تی داشتم ....دوقلو باردارم ....برام نوشت هماتوم ۳۷ میلی متر .....اون اوایل هم لکه بینی  داشتم که قطع شد ....مشکلی پیش نمیاره؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
فدات بشم ،خداروشکر که برطرف شد برامنم انشاءالله که خیره راضیم به رضای خودش  نیلدا تاحالا شنیدی ...

عزیزم سرویکس منم ۲۸ شده..   سونوی واژنال بهت گفتن ؟......دکترت چی گفت بهت؟.....من هنوز دکترم رو ندیدم 

سلام گلم من مام رفتم و مشکل ایمنی هم داشتم و دکتر علیرضایی برام پردینزون تحویز کرد واز  هفته دو ...

عزیزم شما پردینزولون رو تا چند هفته خوردی؟ 

هیدروکسی رو هنوز هم داری میخوری ؟ روزی چند تا؟ 

آره ایشالا  به سلامت به دنیا بیان ان شاالله من واژینال رفتم برای سرویکس/...دو تا دکتر قبول نک ...

سلام عزبزم خوبی؟......منم تقریبا هماتومم اندازه شماست....هماتوم ۳ سانتی بزرگه یا کوچیک ؟مشکلی ایحاد نمیکنه؟

فدات بشم ،خداروشکر که برطرف شد برامنم انشاءالله که خیره راضیم به رضای خودش  نیلدا تاحالا شنیدی ...

سلام عزیزم گفتم بهت خبر بدم من‌امروز رفتم پیش پریناتولوژیست مجدد سونو کرد و همون ۲۸ بود ولی گفت من سرکلاژ نمیکنم الان ، بهم ۳ تا پورلوتون داد و شبی ۱ دونه شیاف و آسپرین و گفت تقریبا استراحت مطلق باشم و هر دو هفته سرویکسم چک بشه ، من سپردم بخدا انشالله مراقبم هست