2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047306 بازدید | 684586 پست
لک خوبه انشاءالله رفتی سونو یا کلا دفع شده باشه یا اینکه خیلی کوچیک شده باشه 

ان شالله چون خونریزی زیادی بود بیشتر از نصف ساک و گرفته بود خدا خودش کمکون کنه. ان شالله بقیه مسیر رو هم با خیر خوشی پیش بریم

خدایا شکرت
واقعا کی تموم میشه!! ااا چرا کم شد مگه استراحت نبودی؟!! عجبا ایشالا تا هفته دیگه میره بالا عزیزم&nbs ...

نمیدونم اصلا چرا اینجوری میشه همش کم وزیاد میشه انشاءالله خیره هرچیه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شالله چون خونریزی زیادی بود بیشتر از نصف ساک و گرفته بود خدا خودش کمکون کنه. ان شالله بقیه مسیر ر ...

الهی آمین🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها این قرصای ویتامین ومکمل وباید حتما همراه غذا بخوریم ؟

من درروز ویتامین د پرگناکر کلسیم آهن فولیک اسید امگا ۳ هم از امروز اضافه شده میخورم دووعده غذایی هم بیشتر ندارم که😂😂😂

چجوری بخورمشون؟

بچه ها این قرصای ویتامین ومکمل وباید حتما همراه غذا بخوریم ؟ من درروز ویتامین د پرگناکر کلسیم آهن ف ...

کلسبم من گفت بعد صبحانه ..اهن و اسبد فولیک وقت خواب ...پرگناکر هم وسط نهار من امگا ندارم پرگنا خودش امگا داره ویتامین دی بی صبحانه و نهار 

بچه ها این قرصای ویتامین ومکمل وباید حتما همراه غذا بخوریم ؟ من درروز ویتامین د پرگناکر کلسیم آهن ف ...

آهن و فولیک اسید اخر شب. موقع شام کلسیم با لبنیات دو ساعت فاصله باشه. دی صبح بخور چرا دو وعده ایی هستی. پرگنار نمی دونم میشه ناهار خورد

خدایا شکرت
وااای گریه نکن تروخدا  ایشاالله مثبت میشی عزیزم  تو کار خودتو کردی دیگ دست خداست بقیش ک ...

ا

الان به خرده اروم تر شدم 

توکل ب خدااا 😘😘

اخه جتینم برام تشکیل نشد دگ ام ندارم واس همین  بیشتر اعصابم بهم ریختس

عزیزم دستت رو بزار رو شکمت واس مام دعا کن  عزیزم با میکرو باردار شذی؟ مشکلتون چی بود؟

چشم همیشه دعاگو ی همه منتظرام عزیزم تحرک صفر و موروفولوژی کم و دی فی ای همسرم مشکل داشت خودمم اندومتریوز و ذخیره  کم ...

سلام چطوری چ خبر چند روز گذشته از انتقالت؟!  من هم ترشح دارم...

ای جانم انتقال دادی منم امروز مشخص میشه انشاالله

انشاالله با بتای تپل مپل

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام چطوری چ خبر چند روز گذشته از انتقالت؟!  من هم ترشح دارم...

ای جانم انشاالله با بتای تپل مپل

منم انشاالله امروز مشخص میشه انتقالم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
الهی امین فردا الهی باخبرای خیلی خوب وتوپ بیای😍😍😍 فداتشم

ممنون از دعای قشنگت عزیز دلم 

فاطمه ندیده به دلم نشستی عزیزم 

انشاالله خدای مهربونم یاورم باشه

آهن و فولیک اسید اخر شب. موقع شام کلسیم با لبنیات دو ساعت فاصله باشه. دی صبح بخور چرا دو وعده ایی هس ...

مرسی عزیزم 

صبحانه دوست ندارم نمیخورم معمولا🤦🏻‍♀️

آسپرینم شبا میخورم با فولیک اسید وآهن میتونم بخورم؟

اره کاش میشد ولی اشکال نداره فدای سر دخترامون ان شاالله بدنیا اومدن با نی نی ها میریم خرید

آره ایشالا 

به سلامت به دنیا بیان ان شاالله

من واژینال رفتم برای سرویکس/...دو تا دکتر قبول نکردن به خاطر هماتومم

آخرم با رضایت نامه و کلی ترس و لرز که ب جونم انداختند رفتم گرفتم شد 33 در 30