2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047306 بازدید | 684586 پست
ای بابا.بگردم.منم پسرم دنیا اومد عزیزم.خوبیم فقط شیر ندارم ندا خیلی نگرانم فقط چندتا قطره داره.تو چی ...

مبارکه بارانا جونم،برای شیر عرق رازیانه و شوید بگیر روزی نصف استکان با 1 لیوان آب قاطی کن بخور، دکتر به من یه مکمل داد به اسم لاکتاول عرض 1 روز سینه هام شیر اومد

یه پودر هم بود که با آب قاطی میکنم میخورم از داروخونه گرفتم مایعات خیلی خیلی مصرف کن خاکشیر و تخم شربتی رو خیس کنن برات با گلاب شربت درست کنن پیشت باشه یه سره بخور اینکارارو بکن سریع شیر میاد، منم گریه میکردم بچم از گشنگی و تشنگی لباش خشک بود اما الان لباسام با وجود پد بازم خیسه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه زدم به سیم آخر خواهر نگفتن فقط موقع انتقال گفتن دو تا جنین خوشگل همین. واقعا به نظرت واسه روز ...

از اولش برو دکتر سقط مکرر  خاب 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزییییییزم مبارکههههه خاله قربونش برم.منم یه هفته اول خیلی کم شیر داشتم دیگه مبخواستم شیر خشک بدم بچ ...

ندا جونم تبریک میگم عزیزم، مبارک باشه قدم گل پسرت

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من خودم اضافه وزن داشتم امسالم که این همه دارو ی هورمونی و ویتامین خوردم دیگه نمیتونم خودمو بکشم😰

اره واقعا, منم ازسرهمینها اینجورشدم البته خودمم مقصربودم 20کیلواضافه دارم😠😟😔😔

ای جونم عزیززززم حتما میگیره این دفعه❤️❤️❤️چششم اگه قابل باشم هروز کارم دعا کردن برا همممونه هم منتظ ...

قربونت برممم عزیزم چراکه نه قابلترازشما کی؟ اینهمه بخدا نزدیکید وفرشته توراه دارید

الهی که سلامت وبشادی زایمان کنیدگلم

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

۶ روز داروهام قطع کردم پریود نشدم دوبار قبلی ۳ روز بعد پریود شدم خیلی نگرانم چرا پریود  نمیشم

عزیزم خیلی ناراحت شدم. این دفعه من ب انتقال نرسید کارم و سیکلم کنسل شد. داروهارو ک قطع کردم نزدیک ی ماه پریود نشدم بعد رفتم دکتر سونو کرد گفت کیست دارم احتمالا از اون بوده. چون دفعه پیش ک انتقالم منفی شد تقریبا روز ۵ یا ۶ پریود شده بودم ولی این دفعه ی ماه طول کشید. دو امپول پروژسترون داد که ۴ روز بعدش پریود شدم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلااام عزیزدلم شماخوبی فداتشم؟ من راستشو بخوای یک هفته ای میشه شروع کردم به کم خوردن خداکنه لاغرکنم ...

قربونت‌برم‌عزیزی

خوب‌کردی..ببین‌نون کلا‌بزارکنار‌..برنجم‌کم‌خیلی‌کم.بشقابت‌پرسالاد‌کن‌..یک‌چهارم‌هم‌برنج.‌.‌کلا‌نون‌آدموچاق‌میکنه..غذای‌نونی‌هرچی‌درست‌کردی

خالی‌بخور‌..

حتما‌وزنت‌کم‌کن‌بعدبروانتقال‌خیلی‌تاثیرداره.

ورزش‌هم‌حتماانجام‌بده.

انشالله‌سال‌بعد‌‌پرانرژی‌میری‌براانتقال..

مامان‌فاطمه‌گل‌

ببخش‌گلی‌خیال‌کردم‌زهرایی

قربون‌اسم‌قشنگت‌برم‌.خدابه‌من‌دختربده‌اسمشومیزارم‌فاطمه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم خیلی ناراحت شدم. این دفعه من ب انتقال نرسید کارم و سیکلم کنسل شد. داروهارو ک قطع کردم نزدیک ی ...

ممنون عزیزم امروز پریود شدم ..خدا بهمون رحم کنه ما هم بزودی مادر بشیم واقعا دیگه توان ندارم 

تورو خدا واسم دعا کنین این بمونه دیگه طاقت یه سقط دیگه رو ندارم.شاید صدای شما به گوش خدا رسید

مبارک باشه 

امیدوارم 9 ماه بارداری راحت و بدون دردسری داشته باشی