2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
خیلی مبارک باشه عزیزم به سلامتی بغلش کنی

خیلی ممنونم گلم 🙏

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی مبارک باشه عزیزم به سلامتی بغلش کنی

ایشا..‌ قسمت همه منتظرا. 🤲🤲🤲🤲

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
عزیزم برامون دعا کن مخصوصا سر زایمانت خودت میدونی که ماها چه کشیدیم 

معلومه که دعا میکنم ورد زبونم همیشه منتظرا هستن بخدا تو هر لحظه خوشی و سونو بعد شکر خدا منتظرا رو دعا کردم الهی قابل باشم . ببین منم سومین انتقالم خدا خواست و مثبت شدم وقتی ماها شدیم شما هم میشید فقط زمانش دست خداست اون خیلی بهتر از ما میدونه کی بهمون چیو بده فقط بخودش بسپار اینجوری دلتم آروم میگیره. راجع به حرف و دلسوزی بیجا اطرافیانم منم خودم زیاد کشیدم میفهممتون ولی شاید باور نکنی اونا هنوزم که من حامله ام یجور دیگه باز زخم میزنن دل بسوزنن حالا فهمیدم نباید اهمیت میدادم کاش همونموقع هم اهمیت نمیدادم به حرفاشون یسری آدما کلا دنبال حرفن همه رو رها کن فقط و فقط به روحیه خودت و همسرت برس و توکل کن به خدا گلم تو تلاشتو بکن مطمئن باش خدا خودش بهترینو برات درنظر گرفته عزیزدلم🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
دیروز رفتم بگیرم گفتم البرز نداری بهم بدی گفت نه اکتوور دارم که از البرز خیلی بهتره ترسیدم بگیرم چون ...

اکتوور عالیه گیرت اومد حتما بگیر

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
منم ۶ساله منتظرم درد بدیه بریدم هر توسلی کردم دعایی کردم خدا حاجتم نداد کاش خدا جونمو بگیره راحتم کن ...

تورو خدا اینجوری نگین خدا بزرگه دوست عزیز غیر ممکنی وجود نداره خدا میده به وقتشم میده صبوری کردی عزیزم تا الانم بازم ادامه بده ساید هنین روزا قراره اتفلق های خوبی درراه باشه

@یامنان     @آلوچه2     چراانقدناامیدین چرا اشک و زاری😭😭😭منم یه ساعت ...

آفرین به تو دوست نازنینم باید خواست و تلاش کرد گاهی باید جنگید تا به آنچه که میخوایم برسیم شاید زمان بیشتری طول بکشه اما نتیجه همه اینا پیروزیه 

فاطمه جان رژیم کتوژنیک و بگیر ماهی حداقل۷ کیلو کم میکنی البته خیلی سخته چون اگه حتی اندازه سر سوزن چ ...

یاخداااا اینجور که توگفتی ترسناکه ومن اصلا نمیتونم چون قبلاضربه خوردم از رژیم کانادایی... همین که بتونم ماهی2کیلوکم کنم برام خوبه. بعدعیدمیرم فوقش انتقال دیگه اینهمه وقت تلف شد اینم روش. فقط مهم اینه کم کنم😢😢😢

بله درسته ولی میگن دکترای مام ایمنیو قبول ندارن واقعا گیج شدم بخدا

شما باید بری پیش ایمونولوژ اگر مشکل ایمنی داری

اصلا پیش دکتر زنان داروی ایمنی نگیر چون هیچ تخصصی نداره و همینجوری بهت دوز بندی دارو میده

من خودم مام بودم ولی برای ایمنی داروهامو زرنانی بهم داد درکنار هم عالی بودن و من مثبت شدم

جنین شناس مام عالیه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
شما باید بری پیش ایمونولوژ اگر مشکل ایمنی داری اصلا پیش دکتر زنان داروی ایمنی نگیر چون هیچ تخصصی ند ...

سپیده جان شما کدوم فاکتور ایمنی مشکل ذاشتی؟ و اینکه چه دارویی رو بهتون دادن

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام دوستان گلم داستان من از این قراره که دو بار پانکچر شدم تو پانکچر اول خیلی نا امید شدم چون فقط ...

مبارکه عزیزم منم مثل شما هستم الان انتقال دوم برام دعا کنید فردا آزمایش دارم ایشالا نی نی رو سالم و سلامت بغل بگیری

دوستان من ازمایش ایمنی و انعقادی دادم و فهمیدم مشکل دارم و یک انتقال منفی هم دارم و قرار دوباره برم ...

اول اینکه دکتر ایمونولوژ خودش بهت باید نامه بده که دارو تهیه کنی

دوم اینکه توصیه نامه ایمونولوژ بگیر بده علیرضایی شاید نوشت

ولی اگر این دوتا نشد

برو بیمارستان بقیه الله طبقه ۷ بخش شیمی درمانی آقای سبحانی بهش بگو کارتو راه میندازه اگرم خواستی شمارشو بهت بدم فردا یه زنگ بزن اونجا یا برات نسخه میکنه یا از خودش میزنه تو باهاش حساب میکنی فوق العاده مرد خوبیه

اگر کاشت ناخن داری با دستکش برو و چادرم نشه فراموش راهت نمیدن تو بیمارستان

شبتون بخیر بچه ها راستش من الان 64 روزه دارم سوره مریم میخونم میگن خیلی خیلی خوب هست برای ماها امشب برای خودم خوندم یه بار دیگه به نیت بچه های گروه که فردا آزمایش دارن میخونم توکل به خدا برام دعا کنید ایشالا که همه به وقتش حاجت دلمونو بگیریم